Ανακοινώθηκαν δύο Σκοπευτήρια Ολυμπιακών προδιαγραφών στη Σύρο!

0

Υπό το φως του εορτασμού των 30 χρόνων από τη πρώτη μέρα δημιουργίας του, ο Σκοπευτικός Όμιλος Σύρου, πραγματοποίησε την ετήσια Γενική Συνέλευσή του την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

Στο κατάμεστο θέατρο Ευανθία Καϊρη στα Λαζαρέτα μετά τον οικονομικό απολογισμό του έτους που τελειώνει και τον προϋπολογισμό του επόμενου, ο πρόεδρος του κ. Βασάλος Νίκος έδωσε το μήνυμα που 30 χρόνια τώρα καρτερικά περίμεναν τα 114 μέλη και οι 33 αθλητές του.

2 αθλητικοί χώροι είναι υπό καθεστώς αδειοδότησης! Μια κλειστή αποθήκη, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως σκοπευτήριο αεροβόλου όπλου και τόξου και άλλη μία περιοχή έκτασης 50 περίπου στρεμμάτων, όπου θα διαμορφωθεί σε σκοπευτήριο πήλινου στόχου, φιλοξενώντας ολυμπιακά αθλήματα σκοποβολής, αλλά και πεδίο βολής μικρών πυροβόλων όπλων.

Ο κ. Βασάλος τόνισε τη σπουδαιότητα της λειτουργίας των δύο αθλητικών χώρων, οι οποίοι δεν θα είναι απλά άλλη μία αθλητική δραστηριότητα, αλλά θα αποτελέσουν και πόλο έλξης για το νησί μας, προσθέτοντας ένα μικρό λιθαράκι στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, αφού το ενδιαφέρον για τέτοιους χώρους από ξένους και Έλληνες επισκέπτες συνεχώς αυξάνεται.

Τη Γενική Συνέλευση χαιρέτισε εκ μέρους του δήμου Σύρου-Ερμούπολης ο αντιδήμαρχος κ. Βρούτσης Γιάννης, ο οποίος δήλωσε «Παρών» στο πλευρό του αθλητικού σωματείου. Καλεσμένος από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος ήταν ο κ. Τσαρουχάκης Παναγιώτης, μέλος του Δ.Σ. της ΣΚ.Ο.Ε και πρόεδρος της Ειδικής Τεχνικής Επιτροπής Κυνηγετικού Όπλου, ο οποίος μετά από αυτοψία που διενέργησε στους 2 χώρους, διαβεβαίωσε για την καταλληλότητά τους τονίζοντας ότι η Σύρος είναι το 4ο μέρος στην Ελλάδα που διαθέτει τέτοιας αρτιότητας και φυσικού κάλλους περιοχή για την φιλοξενία του αθλήματος του Sporting. Χαρακτηριστική ήταν η φράση του… «Θα γίνετε οι βασιλιάδες του Sporting στη Ελλάδα!»

https://cyclades24.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων