Βράβευση Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Πελοποννήσου

0

 

Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Πελοποννήσου βραβεύθηκε για την ανιδιοτελή προσφορά της κατά την αντιπυρική περίοδο έτους 2019, κατά την τελετή βράβευσης των Εθελοντικών Πυροσβεστικών Κλιμακίων του Πυροσβεστικού Σώματος και των Εθελοντικών Ομάδων της Γ.Γ.Π.Π. περιοχής ευθύνης Δυτ. Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας – Ιονίου.

Ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής στη Δυτική Ελλάδα Ευθύμιος Γεωργακόπουλος και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής στην Αχαΐα Νίκος Ρουμελιώτης τόνισαν ιδιαίτερα την «σπουδαιότητα της ανιδιοτελούς προσφοράς των εθελοντών, ειδικά κατά την φετινή αντιπυρική περίοδο, όπου μαζί με τους επαγγελματίες πυροσβέστες έδωσαν την μάχη για την πρόληψη και την καταστολή των δασικών πυρκαγιών προστατεύοντας την ζωή και την περιουσία των πολιτών, αλλά και του φυσικού πλούτου της πατρίδας μας».

Ο πρόεδρος της Γ΄ Κ.Ο.Π. κος Γραμματσούλιας Παναγιώτης ευχαρίστησε εκ μέρους των 35000 κυνηγών της Πελοποννήσου για την τιμητική πλακέτα η οποία του απονεμήθηκε για την πολύτιμη προσφορά της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Πελοποννήσου στην επιτήρηση – δασοπυρόσβεση κατά την αντιπυρική περίοδο έτους 2019, ενώ κατά τον χαιρετισμό του ανέφερε χαρακτηριστικά «θεωρώ ότι η βράβευση αυτή αποτελεί μία πράξη αναγνώρισης του σημαντικού έργου που επιτελούν οι κυνηγοί μέσω των κυνηγετικών οργανώσεων, ένα έργο το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στην προστασία του θηράματος αλλά και του περιβάλλοντος και του φυσικού πλούτου της χώρας μας».

Ο πρόεδρος διαβεβαίωσε τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ότι «οι κυνηγετικές οργανώσεις, οι θηροφύλακες και οι κυνηγοί είναι αρωγοί και στηρίζουν το δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την πρόληψη και για την καταστολή των δασικών πυρκαγιών» και ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά σε όλους και το 2020 να είναι με πολύ λιγότερες φωτιές».

Στην τελετή βράβευσης και παραλαβής της τιμητικής πλακέτας από τον πρόεδρο της Γ΄ Κ.Ο.Π. κο Γραμματσούλια παρόντες ήταν ο Γεν. Γραμματέας κος Παπαδάτος Ανδρέας και ο Ταμίας κος Ζάγκλας Ανδρέας καθώς επίσης και κυνηγοί οι οποίοι συμμετέχουν και σε εθελοντικές ομάδες του Νομού Αχαΐας.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων