Αλεπού επιτέθηκε και δάγκωσε 5χρονο κορίτσι

0

Λαχτάρισε μια οικογένεια που βρέθηκε στις Μηλιές Πηλίου ανήμερα τα Χριστούγεννα, όταν αλεπού επιτέθηκε στο πεντάχρονο κοριτσάκι τους και το δάγκωσε.

Το μικρό παιδί διακομίστηκε αμέσως στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, όπου σήμανε συναγερμός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου, το παιδάκι βρισκόταν μαζί με τους γονείς του μέσα στο αυτοκίνητό τους και μόλις είχαν σταθμεύσει στις Μηλιές.

Το παιδάκι αμέριμνο επιχείρησε να αποβιβαστεί από το ΙΧ, όταν μπροστά του εμφανίστηκε η αλεπού, που πιθανολογείται πως ήταν κρυμμένη πίσω από πουρνάρια. Τότε η αλεπού, του επιτέθηκε, δαγκώνοντάς το χέρι της μικρής.

Οι γονείς σοκαρίστηκαν. Πήραν το παιδί τους και το διακόμισαν αμέσως στο Νοσοκομείο, καθώς η αλεπού του είχε καταφέρει δύο τραύματα στο χέρι. Αφού διαπιστώθηκε πως το παιδί ήταν εμβολιασμένο για τέτανο, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να του χορηγηθεί αντιλυσσικό εμβόλιο για προληπτικούς λόγους.

Μόλις έγινε η πρώτη δόση του εμβολίου το παιδί διακομίστηκε στην παιδοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα στο χέρι του, ενώ παράλληλα δόθηκαν περαιτέρω οδηγίες για τη θεραπεία του και επέστρεψε στην Παιδιατρική Κλινική του Αχιλλοπουλείου για να συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Υπογραμμίζεται πως όλα τα χρόνια λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου Βόλου, γιατροί και νοσηλευτές δεν έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν παρόμοιο περιστατικό με αλεπού να έχει δαγκώσει παιδί.

Πριν από δυόμιση περίπου χρόνια είχε πάλι σημάνει συναγερμός όταν διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο μικρό παιδί το οποίο είχε τραυματίσει νυχτερίδα.

https://fanaripress.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων