Αθρόα συμμετοχή στην κοπή της πίτας του ΚΣ Αχαρνών

0

Η αθρόα συμμετοχή κυνηγών και φίλων, το ζεστό κλίμα και η ευχάριστη διάθεση που επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της εορτής, χαρακτήρισαν και φέτος την κοπή της βασιλόπιτας των κυνηγών από Αχαρνές και Φυλή στο εντευκτήριο του συλλόγου γεμίζοντας ικανοποίηση τα μέλη του Δ.Σ.

Μετά την ευλογία της βασιλόπιτας από τον πατέρα Γεώργιο, ακολούθησε η κοπή με τις καθιερωμένες ευχές από τον Πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Λαζάρου και τους επίσημους προσκεκλημένους, όπου κυριάρχησε η ευχή για επίτευξη στόχων των κυνηγών σε όλους τους τομείς της πολυποίκιλης δραστηριότητάς τους. Ο κ. Λαζάρου πρόσφερε συμβολικά δώρα κι ευχαρίστησε αμφότερους δύο παλαίμαχους κυνηγούς τους κυρίους Κιοσεγιάν Βασίλειο και Σκουρλή Θεόδωρο, για την προσφορά τους στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, ο πρόεδρος της Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε. Νικόλαος Σταθόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Αθανάσιος Αυγερινός, ο πρώην Βουλευτής και φίλος του συλλόγου Κώστας Κατσίκης, ο αντιδήμαρχος Νίκος Δαμάσκος, η πρόεδρος της Αρωγής Μαρία Μπούκη, ο επικεφαλής της παράταξης Αχαρνές Ξανά Πέτρος Βαρελάς, ο επικεφαλής της παράταξης Αχαρνές Αλλαγή Τώρα Θεόφιλος Αφουξενίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Τσιμπογιάννης, Ιωάννης Αβραμίδης, Δημήτρης Κωφός και ο Τοπικός Σύμβουλος Θάνος Χρήστου.

Μια Γενική άδεια, καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης κυνηγιού κληρώθηκαν στους παρευρισκομένους αντί φλουριού, προσφορά του Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών.

Ο τυχερός αριθμός που κληρώθηκε της λαχειοφόρου αγοράς για την καραμπίνα WINCHESTER SX4 UPLAND FIELD είναι ο Νο 0156.

http://doxthi.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων