Συνάντηση με τον Δήμαρχο είχε η διοίκηση του ΚΣ Καρδίτσας

0

Τον Δήμαρχο Καρδίτσας Βασ.Τσιάκο επισκέφτηκαν στο γραφείο του τη Δευτέρα (13/1) ο πρόεδρος του κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας Δημ. Παπούλιας και ο ταμίας Θ. Κουβαράς.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι αντιδήμαρχοι Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Αριστ. Σπάνιας, Πρασίνου κ. Σπ. Κουρτεσιώτης και Οικονομικών κ. Η. Σχορετσιανίτης.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι του κυνηγετικού Συλλόγου ενημέρωσαν το Δήμαρχο για ζητήματα πολιτικής προστασίας καθώς ο Σύλλογος εμπλέκεται σε ζητήματα που σχετίζονται με την προστασία του πληθυσμού σε περιπτώσεις έντονων καιρικών φαινομένων. Εξάλλου συζητήθηκε και το θέμα των αδέσποτων σκυλιών καθώς οι κυνηγοί έχοντες οι ίδιοι κυνηγετικά σκυλιά έχουν άποψη για το ζήτημα.

Τέλος, ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν το πρόβλημα του υπερπληθυσμού του αγριόχοιρου και το πρόβλημα με την εξάπλωση της αφρικάνικης πανώλης. Οι κυνηγοί συζήτησαν με το Δήμαρχο το ενδεχόμενο να γίνουν παρεμβάσεις προς τον ΕΛΓΑ ώστε οι παραγωγοί που υφίστανται ζημιές στην παραγωγή τους από τις επιδρομές αγριόχοιρων να αποζημιώνονται. Ειδικά για το τελευταίο ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε να το θέσει υπ όψη της διοίκησης του ΕΛ.ΓΑ

https://www.karditsalive.net/

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων