Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας έκοψε την πίτα του

0

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το Σάββατο στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου οι κυνηγοί της Αμαλιάδας, σε γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τα γραφεία του Συλλόγου γέμισαν ασφυκτικά από τα μέλη του Κυνηγετικού που παράλληλα βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για την νέα κυνηγετική χρονιά και κυρίως για τα κυνηγετικά τους επιτεύγματα αν και όπως λέγεται φέτος τα θηράματα ήταν λιγότερα από άλλες χρονιές.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστας Μουσάς που ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και καλές κυνηγετικές και ασφαλείς εξορμήσεις, αν και το κυνήγι για τα περισσότερα είδη τελειώνει στις 29 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η κλήρωση της λοταρίας του Συλλόγου όπου κληρώθηκαν ο αριθμοί 66-972-748 και κερδίζουν από μια άδεια κυνηγίου για τη νέα σαιζόν αντίστοιχη αυτής που έβγαλαν φέτος, προσφορά του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, ο αριθμός 976 κερδίζει ένα γουρουνόπουλο και ο αριθμός 541 κερδίζει ένα ταξίδι για κυνήγι στα Σκόπια προσφορά του κ. Νικολακόπουλου Κωνσταντίνου. Στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι άλλων Κυνηγετικών Συλλόγοων όπως ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου Γιάννης Αντωνόπουλος και ο αντιπρόεδρος Άλκης Κωνσταντόπουλος, εκπρόσωποι της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής αλλά και ο πρώην βουλευτής Γιάννης Κουτσούκος και ο αντιδήμαρχος Πηνειού Πάνος Θεοδωρακόπουλος

https://proini.news/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων