Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λάρισας έκοψε την πίτα του (φωτ.)

0

Με αφορμή την συμπλήρωση των 110 χρόνων και την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 15-2-2020 ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας στο κέντρο ‘’PALLADIUM’’ με την παρουσία των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμου Χαρακόπουλου, Κέλλα Χρήστου, των Αντιπεριφερειαρχών Λάρισας Λαδόπουλο Γεώργιο και Παιδή Αθανάσιο, της Τάνια Δόκου περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας, των Αντιδημάρχων του δήμου Λαρισαίων κ. Σωτήρη Βούλγαρη και κ. Γιαννακόπουλο Κοσμά, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ κ. Σπύρο Καλέτσιο, του Δασάρχη Λάρισας Γκάτσικου Αστέριου, τις κυρίες του γραφείου θήρας κ.κ. Ιουλίας Μέντζιου και Ρίτσας Γάτου, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και η επιστημονική συνεργάτιδα αυτής κ. Γιούλη Στεργιοπούλου, του Διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ελασσόνας κ. Μουταφίδη Πέτρο, του Δασάρχη Ελασσόνας κ. Χρήστο Αναστόπουλο και του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Κατσικονούρη Δημήτριο.

Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι όμορων Κυνηγετικών Συλλόγων και πλήθος κυνηγών. Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο Δασάρχης Λάρισας κ. Γκάτσικος Αστέριος και ο Πρωτεργάτης της δημιουργίας της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής κος Μπαλατσός Ευάγγελος. Τον κόσμο καλωσόρισε με σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου κ. Χρήστος Μανώλης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον υπεύθυνο Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Ζ’ ΚΟΘ κ. Συρταδιώτη Αστέριο, τους τέσσερις ομοσπονδιακούς θηροφύλακες ευθύνης του συλλόγου για την προσφορά τους στην προστασία της χλωρίδος και της πανίδος του νομού Λάρισας καθώς και τιμής ένεκεν τους δύο γηραιότερους κυνηγούς (90 ετών) κ. Γκέφο Στυλιανό και κ. Δημητρίου Απόστολο

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης αυτής, καθώς επίσης τους επαγγελματίες καταστημάτων που συμμετείχαν στην λαχειοφόρο με πλούσια δώρα .

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων