Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με την ηγεσία του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

0

Την πλήρη στήριξή του σε θέματα που αφορούν την πάταξη της λαθροθηρίας, εξέφρασε σήμερα ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε στο Αρχηγεία Αστυνομίας, με την ηγεσία του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της λαθροθηρίας και οι τρόποι αντιμετώπισής του. Η συζήτηση επεκτάθηκε και στο θέμα της κατάργησης του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, με τον Αρχηγό, να τονίζει πως η κατάργηση του Κλιμακίου, δεν συνεπάγεται αποστασιοποίηση της Αστυνομίας, από την υποχρέωση για πάταξη του φαινομένου της λαθροθηρίας. Αναφέρθηκε μάλιστα στην ετοιμότητα της Αστυνομίας να συμβάλει εντονότερα σε επιχειρήσεις και δράσεις για την πάταξη της λαθροθηρίας, όποτε αυτό της ζητηθεί, εκφράζοντας ταυτόχρονα την βούληση του σώματος, για συνέχιση της υποστηρικτικής του δράσης προς την Υπηρεσία Θήρας.

Στο πλαίσιο αυτό, επισήμανε ότι ο Υποδιοικητής Επιχειρήσεων της ΜΜΑΔ, έχει οριστεί ως σημείο επαφής της Αστυνομίας με την Υπηρεσία Θήρας. Συμπλήρωσε επίσης πως θα συνεχίσει να λειτουργεί στην Αστυνομία, η 24ωρη τηλεφωνική «Γραμμή του Κυνηγού», στον τηλεφωνικό αριθμό 1441, για παράπονα και πληροφορίες σχετικά με την λαθροθηρία.

Από πλευράς του ο πρόεδρος του Κινήματος Ενωμένων Κυνηγών, κ. Νικόλας Προδρόμου, ανέφερε πως το κίνημά του, θα συνεχίσει να έχει απευθείας επικοινωνία με την Αστυνομία, με στόχο την πάταξη του φαινομένου της λαθροθηρίας.

https://cyprushunters.com.cy

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων