Απολογισμός ΑΚΙ ιχνηλατών στη Θεσσαλονίκη

0

Μέσα σε ένα φανταστικό κλίμα, θεατές, αγωνιζόμενοι, κυνόφιλοι, διοικήσεις ομίλων και συλλόγων, κριτές και άνθρωποι απλοί που ήρθαν για να δουν από κοντά τους ΑΚΙ, την έκθεση και την αναγνώριση του ΕΙ και γενικότερα να στηρίξουν αυτή τη γιορτή της Κυνοφιλίας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το διήμερο των αγώνων και των άλλων κυνοφιλικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο ΟΦΕΙ σε συνεργασία με τον Κ.Σ. Θεσσαλονίκης, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Πιστεύουμε ότι ήταν από τις καλύτερες εκδηλώσεις του ΟΦΕΙ σε συνεργασία με κυνηγετικούς συλλόγους και ίσως να διεκδικεί την πρώτη θέση!!!

Ευχαριστούμε τον Κ.Σ. Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του  Δημήτρη Παντελάκη για την άψογη φιλοξενία και την τέλεια οργάνωση με κάθε λεπτομέρεια, που διεκδικεί τα εύσημα όλων μας! Όλα έγιναν όπως είχαμε αποφασίσει και ακόμα καλύτερα, αφού ο πρόεδρος φημίζεται για την τελειομανία και τη σχολαστικότητά του. Αναπόσπαστο κομμάτι όλης της οργάνωσης ο Σωτ,  Δημηρόπουλο, ο οποίος ήταν παντού και πρόσφερε τις υπηρεσίες του ( ακόμα φτιάχνοντας για το πρωινό ξεκίνημα, παραδοσιακή πίτα) ακούραστα και αποθανάτισε με το φακό του όλο το διήμερο των εκδηλώσεων. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να βγει εις πέρας και αυτή η μεγαλειώδης πολυσύνθετη εκδήλωση. Θηροφύλακες, μέλη του συλλόγου, προσωπικό και διοίκηση του Κ.Σ., μέλη της διοίκησης του ΟΦΕΙ, κριτές και οποιονδήποτε άλλο βοήθησε. Ευχαριστούμε όλους τους αγωνιζόμενους σε ΑΚΙ και έκθεση μορφολογίας, που με τη συμμετοχή τους τίμησαν αυτή την πολυσύνθετη γιορτή του ΟΦΕΙ. Πραγματικά, μέχρι και την τελευταία στιγμή των δηλώσεων των συμμετοχών νιώθαμε άβολα, αφού οι συμμετοχές για τους ΑΚΙ ξεπέρναγαν το επιτρεπόμενο όριο. Από τις πρώτες κιόλας ώρες της ανάρτησης της αφίσας των αγώνων, ειχαν δηλωθεί πάνω από δέκα συμμετοχές. Σας ευχαριστούμε όλους και δεσμευόμαστε για ακόμα μεγαλύτερες εκδηλώσεις με προοπτική για περισσότερες συμμετοχές.
Μία μικρή σπίθα για τους ΑΚΙ από το 2004, ήταν αρκετή για να γίνει πλέον φωτιά σήμερα και όπως φαίνεται θα θεριέψει κι άλλο στις καρδιές των κυνόφυλων!!!
Ο ΟΦΕΙ ως πρωτοπόρος όμιλος, δίνει χαρά πλέον ακόμα και στους κατόχους άλλων φύλων και μπορούν να συμμετέχουν σε ένα πρωτάθλημα ιχνηλατών και νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τη χαρά που βλέπουμε ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε και εμάς χαρούμενους και ιδιαίτερα περήφανους.
Όλα ήταν τέλεια! Όπως αρμόζει σε μία μεγάλη κυνοφιλική εκδήλωση, όπως είναι οι αμέτρητες γιορτές που έχει διοργανώσει ο ΟΦΕΙ. Αθλητικό πνεύμα, σωστοί αγωνιζόμενοι, πολύ καλή συμπεριφορά των θεατών, καλά τερέν, εξαιρετικό το σημείο εκκίνησης και συνάντησης με ένα θαυμάσιο κατάλυμα των κυνηγών της περιοχής, πάρα πολλοί θεατές και μάλιστα τους αγώνες αυτούς τίμησε με την παρουσία της και η παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής κυρία Φαίη Χασόγια. Ο καιρός και οι συνθήκες ιχνηλασίας του Σαββάτου ήταν κακές, όμως υπήρξαν συμμετοχές που πάλεψαν δυνατά, αλλά δυστυχώς είχαν και άλλον “εχθρό” να αντιμετωπίσουν………….το χρόνο! Δεν πειράζει όμως, δεν πτοήθηκε κανείς και την Κυριακή με νέες ελπίδες και πολύ θάρρος, όλοι οι διαγωνιζόμενοι προσπάθησαν και τελικά δύο από αυτούς τα κατάφεραν. Στην κατηγορία ένας σκύλος, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Σερρών Πασχάλης Παρατσουκίδης με τον ΆΣΣΟ ΒΕΚ- 138547 Ελληνικό ιχνηλάτη κατάφερε να μπει στη βαθμολογία με 150 βαθμούς και χαρακτηρισμό Πολύ Καλός. Στην κατηγορία αγέλη, ένας άλλος πρόεδρος αυτή τη φορά, ο πρόεδρος του Ομίλου Μπηγκλ Ελλάδος Μιχάλης Πεζίκογλου, έφερε αποτέλεσμα με μέσο όρο 134 και χαρακτηρισμό Σχεδόν Καλός. Συγχαρητήρια και στους δύο και αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνεχείς διακρίσεις και η διάρκεια κάνουν μια εκτροφή να “ακούγεται” !!! Νικητής διημέρου ο ΑΣΣΟΣ του Πασχάλη Παρατσουκίδη.
Στην έκθεση μορφολογίας και αναγνώριση ΕΙ που έγινε το Σάββατο αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων στον ίδιο χώρο, λόγω βλάβης του φωτισμού του χώρου που είχε αποφασιστεί, είχαμε μεγάλη προσέλευση σκύλων για αναγνώριση και αρκετά για την έκθεση. Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Ανοιχτή Αρσενικών
1) Καλύτερος αρσενικός
ΑΣΣΟΣ ΒΕΚ-138547 ιδιοκτήτης Παρατσουκίδης Πασχάλης

Ανοιχτή θηλυκών
1) ΣΕΝΑ ΒΕΑ 1- 13044 Τόπκας Κώνστας
2) ΚΑΤΙΑ ΒΕΑ 2- 13549 Ανδρεάδης Σωτήρης
3) ΦΕΝΙΑ ΒΕΑ 1- 13674 Ανδρεάδης Σωτήρης
4) ΜΕΝΙΑ ΒΕΑ 1- 13684 Πανταζής Ανέστης

Κουταβιών
1)Σπίθα ΒΕΑ 1- Πάνου Νίκο
Καλύτερο κουτάβι φυλής.

Εφήβων Αρσενικών
1) ΒΕΡΡΟΣ ΒΕΚ- 176808 Γεροντίδης Στέφανος

Εργασίας Αρσενικών
1) ΔΙΑΣ ΒΕΑ 1- 14109 Σαμαράς Φίλιππας

Εργασίας θηλυκών
1) ΛΗΤΩ DAVAROS DESKATIS ΒΕΚ-151876 Ρηνώτας Γιώργος

Συγχαρητήρια σε όλους και ζητούμε συγνώμη για άλλη μια φορά για τους κυναγωγούς που δε μπόρεσαν να συμμετέχουν τελικά, αφού εντελώς ξαφνικά προέκυψε πρόβλημα με τον προγραμματισμένο χώρο.
Ευχαριστούμε ξανά όλους και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κριτές Αθανάσιο Γκόπη και Γιάννη Φραγγίδη, τον κοσμήτορα του ΟΦΕΙ Γιώργο Μαργαριτιάδη που ήταν και βοηθός κριτής που για άλλη μια φορά, πρόσφεραν ακούραστα τις υπηρεσίες τους για τον όμιλο και την Ελληνική Κυνοφιλία. Ευχαριστούμε και τον έτερο βοηθό κριτή Μητατσέλη Αποστόλη του οποίου η βοήθεια στο τερέν ήταν πολύ σημαντική.
Ραντεβού στις 7-8 Μάρτη στα Γρεβενά όπου θα συνεργαστούμε με τον Όμιλο Μπηγκλ Ελλάδος για να πραγματοποιήσουμε άλλη μια μεγάλη γιορτή! Καλή αντάμωση φίλοι!

ΟΦΕΙ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων