Συνέλαβαν λαθροθήρα μέσω του DNA

0

Δυο νεαροί από την Λεμεσό είχαν διαμορφώσει ειδική κρύπτη σε μόνιμα απαγορευμένη περιοχή του χωριού Αχελεια, κοντά στο αεροδρόμιο Πάφου , απ’ όπου κυνηγούσαν φάσες. Την 1η Αυγούστου 2019 εντοπίστηκαν από μέλη της υπηρεσίας θήρας. Ήταν σε απαγορευμένη περιοχή και σε περίοδο που δεν επιτρεπόταν το κυνήγι.

Ο ένας συνελήφθη επι τόπου ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει αν και αναγνωρίστηκε από τους θηροφύλακες. Η Υπηρεσία Θήρας κατάσχεσε συνολικά 28 φάσες, κάποιες εκ των οποίων μάλιστα ήταν ζωντανές ακόμη. Ο λαθροθήρας που συνελήφθη επ’αυτοφορω πλήρωσε εξώδικο 11 χιλιάδες ευρώ. Χίλια ευρώ περισσότερα θα πληρώσει ο σύντροφος του που συνδέθηκε τώρα με την υπόθεση.

Στην κρύπτη εντοπίστηκαν τενεκεδάκια με καφέδες και άλλα τεκμήρια στα οποία η αστυνομία απομόνωσε το γενετικό υλικό του δευτέρου νεαρού ο οποίος μέχρι τώρα αρνείτο κάθε ανάμειξη στην συγκεκριμένη υπόθεση. Τελικά ο νεαρός από την Λεμεσό συνελήφθη από την αστυνομία επτά μήνες μετά από  τη σοβαρή υπόθεση λαθροθηρίας που είχε σημειωθεί το περασμένο καλοκαίρι στην Πάφο

https://pafoslive.com.cy/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων