Τα 110 χρόνια του γιόρτασε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λάρισας

0

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 110 χρόνων και την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας στο κέντρο «PALLADIUM».

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο δασάρχης Λάρισας κ. Γκάτσικος Αστέριος και ο πρωτεργάτης της δημιουργίας της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής κ. Μπαλατσός Ευάγγελος. Τον κόσμο καλωσόρισε με σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου κ. Χρήστος Μανώλης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον υπεύθυνο Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Ζ’ ΚΟΘ κ. Συρταδιώτη Αστέριο, τους τέσσερις ομοσπονδιακούς θηροφύλακες ευθύνης του συλλόγου για την προσφορά τους στην προστασία της χλωρίδας και της πανίδας του νομού Λάρισας καθώς και τιμής ένεκεν τους δύο γηραιότερους κυνηγούς (90 ετών) κ. Γκέφο Στυλιανό και κ. Δημητρίου Απόστολο. Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης αυτής, καθώς επίσης τους επαγγελματίες καταστημάτων που συμμετείχαν στη λαχειοφόρο με πλούσια δώρα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος, Κέλλας Χρήστος, ο αντιπεριφερειάρχης Λαδόπουλος Γεώργιος, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Παιδής Αθανάσιος, η περιφερειακή σύμβουλος Τάνια Δόκου, οι αντιδήμαρχοι Λαρισαίων Σωτήρης Βούλγαρης και Γιαννακόπουλος Κοσμάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ Σπύρος Καλέτσιος, ο δασάρχης Λάρισας Γκάτσικος Αστέριος, οι κυρίες του Γραφείου Θήρας κ. Ιουλία Μέντζιου και Ρίτσα Γάτου, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και η επιστημονική συνεργάτιδα αυτής κ. Γιούλη Στεργιοπούλου, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ελασσόνας κ. Μουταφίδης Πέτρος, ο δασάρχης Ελασσόνας κ. Χρήστος Αναστόπουλος, ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Κατσικονούρης Δημήτριος. Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι όμορων Κυνηγετικών Συλλόγων και πλήθος κυνηγών.

https://www.eleftheria.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων