Αναβολή αγώνων ΑΚΙ στα Καλάβρυτα

0

Ύστερα από τη σοβαρή κατάσταση που επικρατεί στο νομό Αχαΐας και Ηλείας και γενικότερα σε όλη τη χώρα, με την εξάπλωση του πολύ επικίνδυνου ιού και τα αυστηρά μέτρα που έχουν επιβληθεί, ο ΟΦΕΙ αναβάλει τους ΑΚΙ ΕΙ στα Καλάβρυτα που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν στις 14 και 15 Μάρτη και τους ΑΚΙ της ομάδος 6 στο Αίγιο στις 21 και 22 Μάρτη.

Ας ελπίσουμε ότι με τη βοήθεια όλων μας θα αντιμετωπιστεί αυτό το μεγάλο πρόβλημα που απειλεί να πλήξει όλο τον πλανήτη! Ευχαριστούμε τους Κ.Σ. Καλαβρύτων και Αιγίου για τη συνεργασία και τη συννενόηση.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που με τις δηλώσεις συμμετοχών τους ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας. Ακόμα και οι επιλαχόντες επέδειξαν αθλητικό πνεύμα, ήθος και λαχτάρα για τυχόν ακυρώσεις συμμετοχών ώστε να μπορέσουν να λάβουν μέρος!!! Με το τεράστιο ενδιαφέρον τους δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους και τη δίψα τους για τη βελτίωση του ΕΙ, των φύλων γενικότερα και της αγωνιστικής Κυνοφιλίας μέσα από τους ΑΚΙ και όλων των άλλων ενεργειών που αυτό το Δ.Σ. έχει αποφασίσει και πράττει εδώ και πέντε χρόνια. Η εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μας, μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς να συνεχίσουμε το έργο μας.

Θα είμαστε κοντά σας όποτε μας χρειαστείτε και θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε αλλαγή ή απόφαση που θα πάρουμε!
Καλή αντάμωση φίλοι μας!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων