ΚΣ Μουζακίου | Συμπληρώστε το στατιστικό ερωτηματολόγιο κυνηγού

0

Για να επιβιώσει το Κυνήγι με τη σημερινή του μορφή, πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μας, κάθε ένας ξεχωριστά με τον τρόπο του.

Πρέπει όλοι να συμπληρώσουμε το Πρόγραμμα ΑΡΤΕΜΙΣ και να συνειδητοποιήσουμε ότι ενισχύοντας το, εξασφαλίζουμε το διαβατήριο του Κυνηγιού για το μέλλον.

Η παραπάνω εργασία είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι με τα στοιχεία που θα προκύψουν θα προσδιοριστούν επακριβείς οι πληθυσμοί των θηρεύσιμων ειδών της χώρας μας.

Με αυτόν τον τρόπο κάνουμε δύσκολο το στόχο των αντικυνηγετικών οργανώσεων, που έχει σκοπό να απαγορευθεί το κυνήγι ειδών που σήμερα κυνηγάμε διότι δήθεν ο πληθυσμός τους είναι σε κίνδυνο, φυσικά χωρίς να έχουν στα χέρια τους κανένα επιστημονικό στοιχείο που να το αποδεικνύουν.

Αντίθετα εμείς οι Κυνηγοί έχουμε το ΑΡΤΕΜΙΣ που βοηθά σημαντικά στο να κερδίζουμε χαμένα δικαιώματα. Πολύ περισσότερο όμως βοηθά στο να αποτρέψουμε μεγαλύτερες απώλειες ελευθεριών, λόγου του ότι πραγματοποιεί μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες επιστημονικές μετρήσεις γύρω από τους πληθυσμούς των θηραμάτων εδώ και 24 έτη.

Είναι το συλλογικό όπλο του σύγχρονου Έλληνα Κυνηγού.

Είναι σε τελική ανάλυση η δική μας μεγάλη κατάκτηση που απαιτεί ελάχιστο χρόνο προσφοράς.

Με αυτόν τον τρόπο καταξιώνονται οι Κυνηγετικές οργανώσεις ως διαχειριστές της Άγριας Πανίδας.

Αναγνωρίζεται το σημαντικό εργαλείο γνώσης που έχουμε στα χέρια μας οι Κυνηγοί με την καθημερινή παρουσία μας στην φύση, το το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελος του Ευρωπαϊκού Περιβάλλοντος και της Άγριας Πανίδας. Καταγράφονται στοιχεία που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και που παρόμοια δεν διαθέτουν άλλοι Οργανισμοί η Οργανώσεις.

Να ξέρετε ότι η έλλειψη αυτών των στοιχείων ήταν η αιτία που σε πολλές περιπτώσεις υπεβλήθησαν αναίτιες απαγορεύσεις στο Κυνήγι, βασισμένες σε ατεκμηρίωτες εκτιμήσεις σχετικά με την κατάσταση των πληθυσμών των ειδών που ενδιαφέρουν πρωτίστως τους Κυνηγούς.

Στην παρούσα χρονική περίοδο όπου οι πιέσεις προς τους Κυνηγούς και οι προσπάθειες συρρίκνωσης της Κυνηγετικής δραστηριότητας από διάφορους παράγοντες είναι περισσότερες από ποτέ, η ύπαρξη επιστημονικών στοιχείων που να στηρίζουν το Κυνήγι είναι αναγκαία και επιτακτική.

Συμπληρώστε λοιπόν όσοι Κυνηγοί μπορείτε το ΑΡΤΕΜΙΣ και παραδώστε το μας μέχρι τέλους Μαρτίου όπου θα το στείλουμε στην Στατιστική Υπηρεσία.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μουζακίου μάλιστα σαν κίνητρο, με την έναρξη της νέας Κυνηγετικής περιόδου σε όσους παραδώσουν το ΑΡΤΕΜΙΣ στον Σύλλογο μας θα κάνει κλήρωση δώρο μια Τοπική Κυνηγετική άδεια.

Λόγο της Πανδημίας που μας μαστίζει η παράδοση των εντύπων θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 6983149813 και με όλες της ατομικές προφυλάξεις που ορίζει το Υπουργείο Υγείας. (ΜΑΣΚΕΣ – ΓΑΝΤΙΑ)

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Ο Προέδρος

Καπούλας Κωνσταντίνος

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων