Υπό κράτηση τρία πρόσωπα για κλοπή κυνηγετικών όπλων

0

Διατάγματα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τριών προσώπων, 26, 22 και 22 ετών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής κυνηγετικών πυροβόλων όπλων .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη τρων τριών προσώπων έγινε, μετά τον εντοπισμό στην οικία του ενός από τους τρεις υπόπτους, δύο κυνηγετικών πυροβόλων όπλων που είχαν κλαπεί από κατοικία στην επαρχία Πάφου.

Τα δύο κυνηγετικά όπλα εντοπίστηκαν από μέλη της υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια έρευνας που διεξήχθη χθες, στην κατοικία 26χρονου, μετά από πληροφορία για κατοχή ναρκωτικών. Κατά την έρευνα εντοπίστηκε και ποσότητα κάνναβης 20 γραμμαρίων περίπου, μέσα σε τρεις νάιλον συσκευασίες, μικρή ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεταμφεταμίνη, μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης και ένα χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό. Εντοπίστηκαν επίσης διάφορα εργαλεία κηπουρικής και οικοδομών και ένα κινητό τηλέφωνο, για την κατοχή των οποίων ο 26χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις και διερευνάται κατά πόσον αποτελούν προϊόν κλοπής.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι τα δύο κυνηγετικά όπλα που εντοπίστηκαν στην οικία του υπόπτου, είχαν κλαπεί από κατοικία στην επαρχία Πάφου, μετά από διάρρηξη που διαπράχθηκε μεταξύ της περασμένης Παρασκευής, 17 Απριλίου και της περασμένης Δευτέρας, 20 Απριλίου. Τη διάρρηξη είχε καταγγείλει στην Αστυνομία, ο ιδιοκτήτης της οικίας, την περασμένη Δευτέρα. Σύμφωνα με την καταγγελία, μαζί με τα δύο κυνηγετικά όπλα, κλάπηκαν από την οικία ένα αεροβόλο όπλο, δύο τηλεοράσεις και ένα ρολόι.

Εναντίον του 26χρονου εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ στη συνέχεια χθες, προέκυψαν στοιχεία εναντίον δύο ακόμη υπόπτων, σχετικά με την υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Πρόκειται για δύο 22χρονους, οι οποίοι εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας και συνελήφθησαν βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα.

Οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν το πρωί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διατάγματα κράτησής τους για περίοδο τεσσάρων ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού, ενώ τις εξετάσεις σχετικά με υπόθεση κατοχής ναρκωτικών από τον 26χρονο, διεξάγει η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου).

https://www.sigmalive.com/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων