Πούλησε τη συλλογή κυνηγετικών όπλων του ο Χάρι

0

Λίγο πριν η Μέγκαν αποφασίσει να παραιτηθεί ο Χάρι από τα βασιλικά του καθήκοντα, είχε πάρει ακόμα μια σημαντική απόφαση για εκείνον.

Γνωστός κυνηγός ο Χάρης, γνωστή πολέμιος του κυνηγιού η Μέγκαν, κάπως έπρεπε να γεφυρωθεί το χάσμα. Και εννοείται πως μια υπόσχεση πως δεν θα ξανακυνηγήσει δεν φτάνει, έστω και αν πρόκειται για πριγκιπική υπόσχεση.

Έτσι, ο Χάρι αποφάσισε να κάνει μια εξαιρετικά συμβολική κίνηση, πουλώντας την συλλογή των δυο χειροποίητων κυνηγετικών του καραμπίνων, έναντι του συμβολικού ποσού των 57000 ευρώ.

Αν και η αγοραπωλησία έλαβε χώρα πριν από 5 μήνες, ήρθε τώρα στη δημοσιότητα καθώς ένας ανώνυμος φίλος του επίσης ανώνυμου αγοραστή δήλωσε «Τα αγόρασε (ο φίλος του, ντε) γιατί τα ήθελε και όχι επειδή άνηκαν στο Χάρι. Ενθουσιάστηκε μόλις έμαθε την ταυτότητα του ιδιοκτήτη. Τα όπλα αυτά είναι εξαιρετικό δείγμα και είναι πολύ ικανοποιημένος με αυτά αλλά δεν είναι και ο τύπος που θα καυχηθεί για το ποια ήταν η σχέση των όπλων με το παλάτι».

Ο Χάρι που έπαιρνε μέρος σε κυνήγια από μικρός, είχε σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό να συμμετέχει σε ανάλογες διοργανώσεις. Όμως το να πουλήσει τα όπλα του, είναι μια σημαντική ένδειξη πως όχι μόνο δεν θα ξανακυνηγήσει αλλά ίσως το γυρίσει και εκείνος στο βιγκανισμό σαν την σύζυγο του

https://conserva.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων