Το Κ.Ε.Κ.Κ Καταγγέλλει την καταστροφή γεωργικών καλλιεργειών από λαθροθήρες

0

Το Κ.Ε.Κ.Κ Καταγγέλλει την καταστροφή γεωργικών καλλιεργειών από λαθροθήρες

Με επιστολή του στις 19/5, το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών κατάγγειλε την αποτρόπαια πράξη λαθροθηρίας η οποία κατέστρεψε τους κόπους αγροτών στην Ελ. επαρχία Αμμοχώστου. Με επιστολή του στον Αρχηγό Αστυνομίας ζητά όπως ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για πάταξη τέτοιων φαινομένων τα οποία κυριολεκτικά καταστρέφουν τους αγρότες και πλήττουν σοβαρά την πανίδα του τόπου μας. Δυστυχώς μετά τον τερματισμό του Ουλαμού πάταξης λαθροθηρίας η συγκεκριμένη περιοχή λεηλατείτε συχνά από λαθροθήρες.

Το Κίνημα αναμένει την άμεση ανταπόκριση του Αρχηγού καθώς ο ίδιος έχει δεσμευθεί να το πράξει.

Προς Αρχηγό Αστυνομίας Ημερομηνία 19/5/2020

Κοινοποίηση Υποδιοικητή Μ.Μ.Α.Δ, Βοηθός Υπαρχηγός , Προϊστάμενο Υπηρεσία Θήρας, Επαρχιακός Υπηρεσίας θήρας Αμμοχώστου-Λάρνακας

Θέμα : Λαθροθηρία και καταστροφές γεωργικών καλλιεργειών στην περιοχή Κάππαρι

Έντιμε Αρχηγέ,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά την διάλυση του Ουλαμού πρόληψης λαθροθηρίας, ο οποίος δραστηριοποιείτο αρκετά στην περιοχή Κάππαρι- Αγία Μαρίνα η περιοχή λεηλατείτε από λαθροθήρες. Δυστυχώς η δράση τους δεν περιορίζεται μόνο στην καταστροφή της άγριας πανίδας αλλά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες επεκτείνεται και στις γεωργικές καλλιέργειες καταστρέφοντας τους κόπους των αγροτών. Ιδιαίτερα φέτος σε μία δυσμενή οικονομική κατάσταση τέτοιες καταστροφές αποτελούν την ταφόπλακα στους γεωργούς. Θα πρέπει να υπάρξει μια συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη αυτού του φαινομένου. Παραμένουμε στην διάθεση σας για συνεργασία και άμεση πάταξη των εν λόγω φαινομένων.

Αναμένουμε την άμεση ανταπόκριση σας

Με εκτίμηση Νικόλας Προδρόμου
Πρόεδρος Κ.Ε.Κ.Κ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων