Αγριογούρουνο προκάλεσε σοβαρό διπλό τροχαίο ατύχημα

0

Διπλό τροχαίο, με έναν οδηγό τραυματία, προκλήθηκε από αγριογούρουνο, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Μαΐου, στον δρόμο Λαμίας-Στυλίδας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένα αυτοκίνητο, που οδηγούσε 63χρονος, κινούνταν με κατεύθυνση προς Στυλίδα. Λίγο μετά τον κόμβο της Αγίας Μαρίνας πετάχτηκε στον δρόμο ένα μεγάλο αγριογούρουνο.

Ο οδηγός δεν πρόλαβε να φρενάρει χτύπησε το ζώο και έχασε τον έλεγχο. Το αυτοκίνητο στη συνέχεια γκρέμισε μια κολόνα φωτισμού και χτύπησε σε ελιά, για να ακινητοποιηθεί τελικά στη μέση του δρόμου, με τον άτυχο οδηγό να έχει τραυματιστεί και να είναι εγκλωβισμένος στις λαμαρίνες.

Λίγα λεπτά αργότερα ένα άλλο αυτοκίνητο με οδηγό έναν 23χρονο πέφτει πάνω στο τρακαρισμένο αυτοκίνητο με τον εγκλωβισμένο οδηγό που είχε ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα.

Ο νεαρός οδηγός ήταν σοκαρισμένος και, όπως είπε στους αστυνομικός, δεν πρόλαβε να αντιδράσει, αφού το αυτοκίνητο ήταν στη μέση του δρόμου χωρίς φώτα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις από Λαμία, Στυλίδα, Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, ΕΚΑΒ, πυροσβέστες από Στυλίδα και της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία για να απεγκλωβίσουν τον τραυματία οδηγό.

Ο 63χρονος, αφού απεγκλωβίστηκε, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας. Προανάκριση για το συμβάν διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων