Αγριογούρουνο “εμβόλισε” αυτοκίνητο

0

Περιπέτεια για το γνωστό Λαμιώτη αστυνομικό και γενικό αρχηγό του ΑΟΛ, Τόλη Δουμανά το βράδυ της Δευτέρας (25/5), ο οποίος επιστρέφοντας σπίτι του στα «Δημοσιοϋπαλληλικά» στα Καλύβια Λαμίας, είχε τροχαίο με αγριογούρουνο.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά, που τέτοια άγρια ζώα κάνουν την εμφάνισή τους στο συγκεκριμένο σημείο, ωστόσο τις προηγούμενες φορές είχαν αποφευχθεί τα τροχαία ατυχήματα.

Αυτή τη φορά το αγριογούρουνο, βάρους τουλάχιστον 80 κιλών, εμβόλισε στην κυριολεξία το αμάξι από την αριστερή πλευρά, με τον οδηγό να το κρατάει με δυσκολία στο οδόστρωμα.

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ωστόσο ο ίδιος δημοσιοποιώντας την περιπέτειά του τόνισε τον κίνδυνο που διέτρεξε μια παρέα από νεαρά παιδιά που έπαιζαν με τα ποδήλατά τους λίγο πιο πέρα. «Οι λαμαρίνες γίνονται, αν επιτίθονταν στα παιδιά τι θα γινόταν;» ήταν η ανησυχία του κ. Δουμανά που έσπευσε να ζητήσει από τα παιδιά να απομακρυνθούν από την περιοχή. Αυτή την αγωνία προσπάθησε να μεταφέρει και με τη δημοσιοποίηση του θέματος ώστε να γίνει κάτι πριν υπάρξει επίθεση σε άνθρωπο και ειδικά παιδιά.

https://www.lamiareport.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων