Δηλητηριασμένα δολώματα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

0

Στο περιστατικό κλήθηκε ο Γιώργος Χωραφάς και η Πάκα, Της Κρητικής Ομάδας Σκύλων της Α΄ ΚΟΚΔ, που επιχειρούν στο πλαίσιο του έργου LIFE Bonelli eastMed @BonelliEastMed #LIFEBonelliEastMed

Το περιστατικό κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής και αφορούσε στη μαζική δηλητηρίαση γατών περιμετρικά αλλά και εντός της περίφραξης του Νοσοκομείου Χρόνιων Παθήσεων Αγίου Νικολάου.
Εντοπίστηκαν 3 δηλητηριασμένες γάτες ενώ ο καταγγέλλων είχε ήδη συλλέξει άλλες 5.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην περιοχή που ερεύνησε η ομάδα, υπήρχε παιδική χαρά. Κατά τη διάρκεια της έρευνας πολλά παιδιά έπαιζαν στους δρόμους. Είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα, εφόσον η κατάσταση συνεχιστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Ομάδα Σκύλων Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων της Α΄ ΚΟΚΔ εδώ http://www.akokd.gr/page-105.html

Την ομάδα απαρτίζουν:

Η Ομοσπονδιακή Θηροφύλακας κα. Χριστίνα Διακίδη και η Τσίκα, οι οποίοι θα επιχειρούν στα Δωδεκάνησα. Τηλέφωνο επικοινωνίας για καταγγελία περιστατικού δηλητηρίασης: 6938786874.
Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κ. Γιώργος Χωραφάς και η Πάκα, οι οποίοι θα επιχειρούν στην ΠΕ Λασιθίου. Τηλέφωνο επικοινωνίας για καταγγελία περιστατικού δηλητηρίασης: 6949733835.
Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κ. Σπύρος Νηστικάκης και η Ντάικα, οι οποίοι θα επιχειρούν στην ΠΕ Ηρακλείου. Τηλέφωνο επικοινωνίας για καταγγελία περιστατικού δηλητηρίασης: 6948512177.
Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κ. Γιάννης Γρηγοράκης και η Καρίνα, οι οποίοι θα επιχειρούν στη Δυτική Κρήτη (ΠΕ Χανίων και ΠΕ Ρεθύμνου). Τηλέφωνο επικοινωνίας για καταγγελία περιστατικού δηλητηρίασης: 6948512153.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων