Έκθεση Mountain Dog Show στις 25 & 26 Ιουλίου 2020

0

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Δελφών κ Παναγιώτη Ταγκαλή και ενημέρωση του για τις δραστηριότητες του είχε ο πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος κ. Νίκος Φωτακόπουλος. Στην συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο της Άμφισσας συζητήθηκαν η διοργάνωση του Mountain Dog Show 2020 αλλά και ευρύτερα τοπικά θέματα όπως τα προβλήματα και οι προοπτικές ανάπτυξης της ορεινής Φωκίδας μέσα από τις κυνοφιλικές δραστηριότητες, τον οικοτουρισμό και την ανάδειξη των τοπικών πλεονεκτημάτων. Ο κ Ταγκαλής εξέφρασε, για μια ακόμα φορά, την ευαισθησία της δημοτικής αρχής στα θέματα φιλοζωίας αλλά και την υποστήριξη του στις πολιτιστικές δράσεις του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος και ειδικότερα στην διοργάνωση του Mountain Dog Show.

-Υπενθυμίζεται πως ο Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος, θα διοργανώσει την Έκθεση Mountain Dog Show στις 25 & 26 Ιουλίου 2020 με απονομή CAC καθώς και extra Έκθεση με επιπλέον CAC για όλες τις φυλές. Η έκθεση περιλαμβάνεται στο βαθμολογικό σύστημα του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος και θα πλαισιωθεί από παράλληλες δραστηριότητες όπως πχ μαθήματα τοξοβολίας, επίδειξη Agility, μουσική βραδιά κ.λ.π .. Θα διεξαχθεί σε ένα πολύ όμορφο ορεινό τοπίο στην τοποθεσία Βρύζες – “Καταφύγιο Οίτη” εκεί που σμίγει η Γκιώνα με την Οίτη που απέχει μόλις 2,30 ώρες από Αθήνα – Πάτρα και 3.30 ώρες από την Θεσσαλονίκη.

Πέρα από το μαγευτικό τοπίο της Έκθεσης, που θα γίνει σε υψόμετρο 1.300 μέτρων (!) οι εκθέτες και οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν ενδιαφέροντες προορισμούς της Φωκίδας και της Φθιώτιδας και να απολαύσουν τις μοναδικές γεύσεις της ορεινής Ρουμελιώτικης γαστρονομίας.

http://www.kynology.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων