Κοπάδι από αγριογούρουνα μέσα σε αυλές σπιτιών (vd)

0

Σε Γραμμένη και Νέα Γιαννιτσού της Δυτικής Φθιώτιδας.…

Το ότι τα αγριογούρουνα στη Δυτική Φθιώτιδα, τείνει να εξελιχθούν σε κατοικίδια το έχουμε αναδείξει σε όλους τους τόνους.

Ωστόσο αυτή η «συγκατοίκηση», πέρα από τις εκτεταμένες ζημιές που προκαλούν σε καλλιέργειες οικιακές ή αγροτικές, εγκυμονεί και κινδύνους.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που μας έστειλαν οι κάτοικοι της Νέας Γιαννιτσούς, Γιώργος Βλάχος, Θανάσης Τρίγγος και Νίκος Θεοχάρης, με ένα τεράστιο αγριογούρουνο χωμένο στις αυλές:

Το βίντεο τραβήχτηκε στις 20:30’ το σούρουπο του Σαββάτου 4 Ιουλίου. Φανταστείτε αυτό το «τέρας» να ερχόταν αντιμέτωπο με ένα μικρό παιδί που θα έπαιζε ακόμη στο δρόμο!

Όμως και το παρακάτω βίντεο που ανάρτησε ο Αντιδήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος με ένα κοπάδι 18 αγριογούρουνων, τρομάζει!

www.lamiareport.gr

Η ώρα είναι 06:10’ το πρωί της ίδιας μέρας και φεύγουν από την αυλή του σπιτιού του στη Γραμμένη Μακρακώμης:

Ούτε ένα ούτε δυο ούτε τρία αλλά 18 αγριογούρουνα φεύγουν τρέχοντας από την αυλή του σπιτιού μας στην Γραμμένη και πηγαίνουν προς τις ελιές του Δήμου ΝΤΟΥΜΑ . Κοιτάξτε το πόσο γρήγορα τρέχουν !!!!!Ώρα 06.10 το πρωί , με το τζιπ από την κάτω πλευρά είναι ο Κώστας Ντούμας.

Gepostet von Πάνος Κοντογεώργος am Samstag, 4. Juli 2020

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων