36η Έκθεση μορφολογίας Ελληνικού Ιχνηλάτη στην Πτολεμΐδα

0

Ο ΟΦΕΙ από την ώρα που η νομοθεσία άρχισε να επιτρέπει τις εκδηλώσεις, με όλα τα μέτρα φυσικά που πρέπει να ληφθούν, θα πραγματοποιήσει μετά από αρκετές αναβολές, σεμινάριο, έκθεση μορφολογίας, αναγνώριση και ειδικό μορφολογικό έλεγχο Π1 στην Πτολεμαΐδα στις 18 και 19 Ιουλίου 2020.

Είναι ευκαιρία μετά από πολύ καιρό, οι κάτοχοι των Ελληνικών ιχνηλατών της Βόρειας Ελλάδας και των γύρω νομών, να πάρουν μέρος σε αυτή τη διοργάνωση, ώστε να ελεγχθούν τα σκυλιά τους στον ειδικό μορφολογικό έλεγχο Π1.
Η καινοτομία της διοργάνωσης αυτής, είναι η συμμετοχή στο σεμινάριο του Αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κυρίου Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, Βιολόγου / Γενετιστή, ο οποίος θα μιλήσει για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν το dna και όχι μόνο.

Ο ΟΦΕΙ για άλλη μια φορά, πιστός σε ότι έχει πει και έχει πράξει μέχρι τώρα, δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις της φυλής να μάθουν ακόμη περισσότερα πράγματα για την αγαπημένη τους φυλή και από επιστημονικής πλευράς, με τεκμηριωμένες “θέσεις” και απαντήσεις!!!

Σας περιμένουμε όλους στην Πτολεμαΐδα σε μια διοργάνωση που ο Κ.Σ. Εορδαίας υπόσχεται ένα εξαιρετικό διήμερο!!! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τον Κ.Σ. Εορδαίας και όλους όσους συμμετέχουν για τη διοργάνωση αυτή.
Για δηλώσεις συμμετοχών απευθύνεται στο μέλος του Δ.Σ. του ΟΦΕΙ Μάνο Ηλία στο τηλέφωνο 6942631712, έως και την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων