Γενική Συνέλευση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαλιάδας

0

Σε ήρεμο κλίμα και με σημαντικά θέματα στην «ατζέντα», έγινε την Κυριακή, η Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Όπως, πολύ εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, σε μια χρονιά σαν τη φετινή η ανησυχία των κυνηγών είχε να κάνει με τη «μέλλον» της νέας σαιζόν υπό το πρίσμα του κορωνοϊού, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας να απαντά ότι η ΚΣΕ έχει ήδη συναντηθεί τόσο με τον αρμόδιο υπουργό κ. Χατζηδάκη όσο και με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Άδωνη Γεωργιάδη και έχουν συζητήσει το θέμα αυτό και οι δύο έχουν απαντήσει ότι το κυνήγι ακόμα και σε ενδεχόμενο μελλοντικών περιορισμών μετακινήσεων το φθινόπωρο θα εξαιρεθεί.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκε το θέμα της επιβολής έκτακτης εισφοράς υπέρ της Γ’ ΚΟΠ, ένα θέμα το οποίο ήταν ήδη γνωστό από πέρυσι, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούσαν στις ενέργειες του τελευταίου χρόνου, όπως σε απελευθερώσεις θηραμάτων αλλά και στο έργο της θηροφυλακής (Έλεγχοι, μηνύσεις για παραβάσεις θήρας).

Εκτεταμένη συζήτηση έγινε για τη λειτουργεία του λαγοτροφείου, το οποίο, έπειτα από την τριετή αναστολή της λειτουργίας του, τα 2 τελευταία χρόνια λειτουργεί με ενθαρρυντικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής.

Ένα από τα επιμέρους ζητήματα ήταν το πως θα αυξηθεί η παραγωγή των λαγών ακόμα περισσότερο, ενώ για το θέμα αυτό ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Μουσάς τόνισε ότι φέτος, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας είχε τη στήριξη της Ομοσπονδίας στη λειτουργία του λαγοτροφείου, με την βοήθεια της οποίας θα επιτευχθούν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, ενώ επεσήμανε ότι « Όλα στηρίζονται στην καλή θέληση και στην καλή συνεργασίας μαζί μας».

Τέλος, ένα ακόμα θέμα ήταν η σύσφιξη των σχέσεων των κυνηγών όπως παλιά, με την διοργάνωση κάποιων εκδηλώσεων (χοροί, τραπέζια κλπ) με τον Διοικητικό Συμβούλιο να κλείνει τη Γενική Συνέλευση με ευχαριστίες προς όλα τα μέλη και με την δέσμευση να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους.

https://ilia.news/ 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων