Ανοιχτή Επιστολή στον Υπουργό Γεωργίας – Να αντικατασταθούν στελέχη του υπουργείου με αντικυνηγετικό μένος

0

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Της Γ’ Κ.Ο.Π. κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΘέμα αντικατάστασης των στελεχών που απαρτίζουν το Γραφείο Θήρας του υπουργείου Γεωργίας έθεσε ο πρόεδρος της Γ’ Κ.Ο.Π. κ. Κων. Μαρκόπουλος με ανοικτή επιστολή του που έστειλε στον υπουργό Γεωργίας κ. Γιωργ. Ανωμερίτη.
Η επιστολή έχει ως εξής:

Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε υπουργέ,
Είναι γνωστό πλέον και σε εσάς το αντικυνηγετικό μένος των υπηρεσιακών παραγόντων του Γραφείου Θήρας του υπουργείου σας, αφού αυτό έγινε με εμφανέστατο κατά τις πρόσφατες διαπραγματεύσεις μας για την έκδοση ρυθμιστικής αποφάσεως του κυνηγίου για το έτος 2001-2002. Σίγουρα ο ετσιθελισμός τους σε συνδυασμό με την έλλειψη σοβαρών στοιχείων και την έλλειψη σχετικών μελετών παρά το γεγονός ότι οφείλουν να έχουν πραγματοποιήσει τέτοιες δεν είναι ότι καλύτερο.
Σας γνωρίζω λοιπόν ότι αυτό το αντικυνηγετικό μένος τους προεκτείνεται και πέραν της συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των κυνηγών και στους 250.000 Έλληνες κυνηγούς αφού μέχρι και την 13/08/2001(!!!) δεν είχε αποσταλεί στα κατά τόπους Δασαρχεία η σχετική ρυθμιστική προκειμένου να εκδοθούν άδειες θήρας προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων νομοταγών Ελλήνων πολιτών. Και τελικά δεν είναι δυνατόν η πανελληνίως αποδεκτή δική σας πολιτική σταθερότητα και προσωπική υπευθυνότητα αλλά και η κυβερνητική πολιτική να φαλκιδεύεται από τους παράγοντες αυτού του Γραφείου Θήρας το οποίον μάλλον με την παρούσα μορφή του θα πρέπει να μετονομασθεί σε Γραφείο ΑΝΤΙΘΗΡΑΣ. Θεωρώ και ως συνδικαλιστής του χώρου αλλά και ως απλός Έλληνας πολίτης ότι επιβάλλεται η άμεση επαναφορά τους στην υπηρεσιακή τάξη και η υπενθύμιση σ’ αυτούς ότι υποχρεούνται να υπηρετούν τον Έλληνα πολίτη ως οι κανονισμοί και η υπηρεσιακή δεοντολογία επιβάλλει. Δεν έχω δε κανέναν δισταγμό μέσα στα πλαίσια της ελεύθερης δημοκρατικής άποψης και του δικαιώματος της κριτικής να σας ζητήσω την άμεση αντικατάσταση όλων αυτών των κυρίων που τόσο επιδεικτικά γράφουν στα παλιά τους υποδήματα τόσο μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού.

Διατηρώντας ακέραια την προσωπική μου εκτίμηση απέναντί σας:
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόεδρος Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων