25ο Διεθνές Συνέδριο Θηραματοβιολογίας

0

Πολλά και σημαντικά θέματα θα συζητηθούν στο Συνέδριο και είναι απαραίτητη η συμμετοχή των Ελληνικών φορέων που εμπλέκονται άμεσα ή και έμμεσα με το κυνήγι. Μέσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι οι επιδράσεις της γεωργίας και οι επιδράσεις των ανθρώπινων δραστηριοτήτων στον αριθμό των θηραμάτων καθώς και η αειφορική θηραματική διαχείριση των πόρων άγριας πανίδας, θέματα για τα οποία γίνεται πολύς λόγος στον Ελληνικό χώρο. Μέσα από αυτό το συνέδριο θα δοθούν πολλές απαντήσεις σε όσους θεωρούν πως για την απώλεια της βιοποικιλότητας ευθύνονται οι κυνηγοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες όσοι δεν δήλωσαν έγκαιρα συμμετοχή στο 25ο Διεθνές Συνέδριο Θηραματοβιολογίας που θα γίνει στην Λεμεσό της Κύπρου δεν θα πληρώσουν την επιπλέον δαπάνη των 50 δολαρίων λόγω της μη εμπρόθεσμης συμμετοχής τους. Επίσης για τους υπεύθυνους της Θηροφυλακής κάθε Ομοσπονδίας δε θα απαιτηθεί η καταβολή των 200 δολαρίων, ώστε να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής και η ευκαιρία επιμόρφωσης και πληροφόρησης των θηροφυλάκων. Σκοπός είναι η διάχυση της γνώσεων που θα μεταδοθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου από τους συμμετέχοντες στο συνέδριο, σε όλους τους θηροφύλακες της Ελλάδας.

Ο κύριος Στυλιανός Μανής, Πρόεδρος της Ελληνικής Κυνηγετικής & Σκοπευτικής Ομοσπονδίας στις ΗΠΑ, με επιστολές που έστειλε σε όλες τις Κυνηγετικές Ομοσπονδίες της Ελλάδας αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς, επισημαίνει την ανάγκη συμμετοχής όλων των ομοσπονδιών στο Συνέδριο και προτείνει την κάλυψη την εξόδων συμμετοχής των Ομοσπονδιών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, από την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

Δείτε τις επιστολές του κ. Στυλιανού Μανή σε όλους τους κυνηγετικούς και σκοπευτικούς φορείς της Ελλάδας.
1.
A-KYNHGETIKH OMOSPONDIA KRHTHS KAI DODEKANHSOY 071101-LETTER FOR CYPRUS SYMPOSIUN
2. D.KOSE.070701.LETTER FOR CYPRUS
3. komath gr IUGB leter 071001 Board Members
4. skoe kannelakis letter 062901
5.
Z THESSALIAS LETTER FOR IUGB 071101-IN CYRPUS
6. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΑΣ ΗΠΑ
7. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΑΣ ΗΠΑ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων