Ζ’ ΚΟΘ – Δελτίο Τύπου

0

Ζ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΝΗΣΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΕΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 25 (5ος όροφος) ΤΗΛ-FAX 2410 282982 & 231297 ΛΑΡΙΣΑ
e-mail: komthes@otenet.gr

Λάρισα: 03/03/2003

Δελτίο Τύπου

Με αφορμή τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής στην προστασία των θηραμάτων και του φυσικού περιβάλλοντος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας αποφάσισε και κάνει πράξη την συνεχή ενίσχυση του θεσμού της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής τόσο σε μέσα όσο και σε έμψυχο υλικό.

Σε αυτό το πλαίσιο ενίσχυσης εντάσσονται, η πρόσληψη ενός ακόμη Ομοσπονδιακού φύλακα θήρας και η προμήθεια τεσσάρων τετρακίνητων αυτοκινήτων τύπου Τζιπ που ήδη έχουν αναλάβει επιχειρησιακή δράση.

Έτσι το σύνολο των Ομοσπονδιακών φυλάκων θήρας στην Θεσσαλία είναι 18 άτομα ενώ τα αυτοκίνητα ιδιοκτησίας της Ομοσπονδίας φτάνουν τα 14.

Συνεπικουρούμενοι οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες από τους θηροφύλακες και τα 16 αυτοκίνητα των Κυνηγετικών Συλλόγων της Θεσσαλίας προσφέρουν σημαντικό έργο στην προστασία του θηραματικού μας πλούτου.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι όλα τα ανωτέρω γίνονται αποκλειστικά με χρήματα των κυνηγών που έτσι αποδεικνύουν εμπράκτως την αγάπη και τον σεβασμό τους για την φύση.

zkothjeep1_thumb.jpg

zkothjeep2_thumb.jpg

zkothjeep3_thumb.jpg

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Το γραφείο Τύπου της Ζ΄ Κ.Ο.Θ.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων