Το Μέλλον του κυνηγίου στην Ελλάδα

0

ΩΡΙΩΝ
Μη κερδοσκοπικός Όμιλος
Έδρα: ΑΘΗΝΑ
fax: 22890-25557
e-mail: [email protected]
URL: www.orion.net.gr

orionlogo.jpg
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

Ο Όμιλός μας, στην προσπάθειά του για την σωστή ενημέρωση των Ελλήνων κυνηγών, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι καθιερώνει έναν ετήσιο κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα κάτω από τον γενικό τίτλο “Το Μέλλον του κυνηγίου στην Ελλάδα”.

Στα πλαίσια αυτών των εκδηλώσεων, διοργανώνουμε μια εκδήλωση κατά την διάρκεια της μεγάλης ετήσιας κυνηγετικής Έκθεσης DIANA 2003, η οποία εφέτος θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 6 Απριλίου 2003.

Για τον σκοπό αυτό, εξασφαλίσαμε την αίθουσα διαλέξεων του εκθεσιακού κέντρου M.E.C, Λ. Λαυρίου 301, Παιανία Αττικής, για μια δίωρη διάρκεια ομιλιών και διαλέξεων με τίτλο “H προοπτική ανάπτυξης του Ενδημικού Θηράματος στην χώρα μας”, για το Σαββάτο 5 Απριλίου το απόγευμα από τις 6 έως 8.

Επειδή μας ενδιαφέρει πολύ να γνωρίσουμε τους τρόπους και τις μεθόδους που ακολουθεί η Υπηρεσία Θήρας της Κύπρου για την διαχείριση των βιοτόπων της, προσκαλέσαμε τον Δασολόγο κ. Μηνά Παπαδόπουλο, Επαρχιακό Λειτουργό Πάφου του Υπουργείου Εσωτερικών Κύπρου, να συμμετάσχει ως ένας εκ των ομιλητών της εκδήλωσης, με θέμα της ομιλίας του: “Το κυνηγετικό μοντέλο της Κύπρου”.

Ο δεύτερος ομιλητής θα είναι ο επιστημονικός συνεργάτης της Ζ’ Κ.Ο. Θεσσαλίας & Σποράδων θηραματολόγος κ. Γιώργος Χριστοδούλου, με θέμα ομιλίας: “Πιλοτικό πρόγραμμα θηραματικής διαχείρισης Κακοπλευρίου.

Σας παρακαλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωσή μας.

Για το Δ.Σ
Με εκτίμηση
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γ. ΣΟΥΡΛΑΓΚΑΣ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων