Κυνοφιλικός Όμιλος Μεσσηνίας

0

Δελτίο Τύπου

Το Δ.Σ. που προέκυψε από τις πρώτες αρχαιρεσίες.

Σε νέα πορεία βαδίζει η κυνοφιλία στη Μεσσηνία αφού ομαλά και σε ήπιο κλίμα διεξήχθησαν οι πρώτες αρχαιρεσίες του Κ.Ο.Μ. για την ανάδειξη των αιρετών οργάνων, το Διοικητικό Συμβούλιο και την εξελεγκτική επιτροπή, το Σάββατο 29-3-2003 στον ημιόροφο του καφέ-ζαχαροπλαστίου “ΣΠΑΝΟΥ” στην παραλία Καλαμάτας.

Ο Κ.Ο.Μ. αριθμεί αυτή τη στιγμή 112 εγγεγραμμένα μέλη, από τα οποία οικονομικά τακτοποιημένα την ημέρα των αρχαιρεσιών ήταν 85 και ψήφισαν 74.

Μετά από πρόσκληση του πρώτου σε σταυρούς προτίμησης Βρυώνη Ανδρέα, την 31-3-2003 το νεοεκλεγέν Δ.Δ. συγκροτήθηκε σε σώμα για να παραλάβει από την προηγούμενη προσωρινή Διοίκηση και να παραλάβει καθήκοντα την 1η Απριλίου όπως ορίζει το καταστατικό και έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Ανδριανόπουλος Βασίλειος, τηλ.: 694 7304162
Αντιπρόεδρος: Βαρελάς Αθανάσιος, τηλ.: 697 4520095
Γενικός γραμματέας: Βρυώνης Ανδρέας, τηλ.: 697 4413291
Ταμίας: Πιτσιλής Σωτήριος, τηλ.: 694 5262438
και μέλος: Καλαμουδάκος Κωνσταντίνος, τηλ.:694 4372612, ο οποίος ορίστηκε από το Δ.Σ. ως υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων.

Οι αναπληρωματικοί κατά σειρά εκλογής για το Δ.Σ. που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες είναι:
1. Πιτσίκας Σταύρος
2. Παρασκευόπουλος Κων/νος και
3. Ορφανός Νικόλαος

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέγησαν:
Πρόεδρος: Μπέκος Διαμαντής και μέλη αυτής οι: Κοντόλαιμος Αναστάσιος και Παυλάκος Παναγιώτης, με αναπληρωματικούς τους: Μιχαλέα Νικόλαο και Καρρά Κων/να.

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ., ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και εμείς με τη σειρά μας δεσμευόμαστε να καταβάλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια, ώστε να αναπτυχθούν στο μέγιστο οι σκοποί για τους οποίους ιδρύθηκε ο Κ.Ο.Μ. και να αναδείξουμε και αναβαθμίσουμε την κυνοφιλία στον Νομό μας, ακόμα περισσότερο από ότι είναι σήμερα.

Καλούμε, όλους τους κυνόφιλους να γίνουν μέλη του Κ.Ο.Μ. και εναποθέτουμε σε εσάς, τις ελπίδες μας να στηρίξετε τη δύσκολη προσπάθειά μας αυτή ώστε, ο Κ.Ο.Μ. να γίνει ένας Όμιλος δραστήριος και δυνατός προς παράδειγμα άλλων ομίλων της Ελλάδας.

Επίσης, από την θέση αυτή, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια μέσω του τύπου, τον κύριο Σπανό για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας του καταστήματός του, ώστε να διεξαχθούν ομαλά, η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες του ομίλου.

Οι σκοποί του Κ.Ο.Μ. είναι:
Α. Η καλύτερη δυνατή συμβίωση ανθρώπου-σκύλου.
Β. Η ανάπτυξη και βελτίωση των φιλών των γηγενών καθαρόαιμων σκύλων στην Ελλάδα καθώς και τις οποιεσδήποτε αλλαγές αυτών.’
Γ. Η εφαρμογή κανονισμών που αφορούν διαγωνισμούς μορφολογίας σκύλων, διαγωνισμούς υπακοής και εξετάσεων εργασίας σύμφωνα με τον κανονισμό του Κ.Ο.Ε. και της F.C.I. (Διεθνούς Κυνολογικής Ομοσπονδίας) ανάλογα με την φυλή και τις εξετάσεις εργασίας που προβλέπονται γι’ αυτήν.
Δ. Ο Σύλλογος δεν έχει πολιτικές επιδιώξεις, δεν μετέχει σε κομματικές εκδηλώσεις, ούτε αποτελεί μέλος οιουδήποτε κομματικού μηχανισμού.

Η πραγμάτωση των σκοπών γίνεται:
Α. Με τη σύνταξη εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του Συλλόγου που θα εγκριθεί με πλειοψηφία των 2/3 των παρόντων μελών της Γενικής Συνελεύσεώς του.
Β. Με τη διοργάνωση σεμιναρίων και διαλέξεων για την πλήρη ενημέρωση των μελών του Συλλόγου και γενικότερα του κοινού.
Γ. Με την έκδοση εντύπων, τη δημοσίευση μελετών και άλλων κειμένων στα Μ.Μ.Ε., καθώς και με προβολή βιντεοταινιών που θα στοχεύουν στην προώθηση των επιδιώξεων του Συλλόγου.

Καλαμάτα 1-4-2003

kom1_thumb.jpg

kom2_thumb.jpg
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος: Βασίλειος Ανδριανόπουλος
Ο Γενικός γραμματέας: Ανδρέας Βρυώνης

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων