ΠΕΤΥΧΕ…”DIANA”

0

667-diana44_thumb.jpg

Έπεσε η αυλαία της κυνηγετικής έκθεσης DIANA 2003. Ήταν πραγματικά η καλύτερη έκθεση των τελευταίων ετών και αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές και κυρίως στην ψυχή αυτών Νίκο Φωτακόπουλο. Χιλιάδες κόσμου συνέρεαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης και συνωστίζονταν στα περίπτερα των εκθετών. Νέες παρουσίες στην έκθεση ήταν τα περίπτερα που είχαν θέμα το άλογο και την ιππασία.

diana1_thumb.jpg

diana2_thumb.jpg

diana3_thumb.jpg

Πλήθος εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν με ποιο ενδιαφέρουσα και ελπιδοφόρα αυτή του δικτύου των κυνηγών “ΩΡΙΩΝ”. Στην εκδήλωση αυτή παρουσιάστηκε το κυνηγετικό μοντέλο της Κύπρου από τον εκπρόσωπο του Τμήματος Θήρας του Υπ. Εσωτερικών της Κύπρου κ. Μηνά Παπαδόπουλο, Δασολόγος, Επαρχιακό Λειτουργό Πάφου. Ο επιστημονικός συνεργάτης της Ζ’ Κ.Ο.Θεσσαλίας & Σποράδων θηραματολόγος κ. Γιώργος Χριστοδούλου, παρουσίασε με κάθε λεπτομέρεια το σχεδιασμό τη λειτουργία και τα αποτελέσματα του “Πιλοτικού προγράμματος θηραματικής διαχείρισης Κακοπλευρίου”. Το πιο ενθαρρυντικό της εκδήλωσης, εκτός από τα θετικά αποτελέσματα του προγράμματος, ήταν και η συμμετοχή των απλών κυνηγών που με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τις ομιλίες. Στους ομιλητές απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες τις οποίες παρέδωσε ο Αντιπρόεδρος του Ωρίωνα κ. Κ. Γκριντζάλας, λόγω απουσίας του Προέδρου κ. Σουρλάγκα.

diana4_thumb.jpg

diana5_thumb.jpg

diana6_thumb.jpg

diana7_thumb.jpg

diana8_thumb.jpg

diana9_thumb.jpg

diana10_thumb.jpg

diana11_thumb.jpg

Αφού τελείωσε η παρουσίαση του Ωρίωνα ο Πρόεδρος της ΚΣΕ κ. Ν. Παπαδόδημας έκανε ανασκόπηση των δρώμενων και ενεργειών της Συνομοσπονδίας. Εντύπωση προκάλεσε η ευθεία, και δικαιολογημένη, επίθεση, σε Έλληνες ευρωβουλευτές, οι οποίοι με αντικυνηγετικές ενέργειες προσπαθούν να βλάψουν τα συμφέροντα των Ελλήνων κυνηγών. Τόνισε παράλληλα την ανάγκη στήριξης της Θηροφυλακής και επέπληξε δριμύτατα κάθε διώκτη της επισημαίνοντας ότι “τη θηροφυλακή δεν την θέλουν μόνο οι λαθροθήρες”.

diana12_thumb.jpg
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε και τα κυνολογικά γεγονότα της έκθεσης που κατέληξαν σε μια πραγματική γιορτή όταν ήρθε η ώρα των τελικών. Ο κόσμος με παλμό χειροκρότησε όλες τις συμμετοχές σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Δείτε φωτογραφίες το κυνολογικών γεγονότων > >

Για όσους δεν μπόρεσαν να επισκεφθούν την έκθεση δείτε τις φωτογραφίες για να πάρετε μια ιδέα, αν και το κλίμα που επικράτησε δεν μπορεί να μεταφερθεί.

Δείτε στιγμιότυπα από την έκθεση > >

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων