Στήριξη των Ομοσπονδιών!

0

Αγαπητοί φίλοι, μετά από πολλά χρόνια, επιτέλους είδαμε τον τελευταίο καιρό να συντελείται έργο από την Συνομοσπονδία και τις Ομοσπονδίες.

Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή επανδρώνεται με άτομα, και οχήματα.

Έχουν γίνει μελέτες σχετικά με αναπληθυσμούς και σπορές άγονων περιοχών που ήδη παρουσιάσθηκαν και από φέτος θα ξεκινήσουνε.

Επίσης έρευνες με συνεργασία Πανεπιστημιακών φορέων (ταυτοποίηση πέρδικας κλπ)

Δεν θα συνεχίσω, διότι στο παρελθόν αναφέρθηκα εκτενώς και αναλυτικά σε όλα αυτά.! Οι εκλογές που γίνονται τώρα σε όλους τους Συλλόγους είναι απαραίτητο να επικεντρώσουν το ενδιαφέρον των Κυνηγών και να στηρίξουν Συμβούλια τα οποία θα συνεχίσουν ένα έργο στήριξης της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, την πάταξη της λαθροθηρίας , και την ανάδειξη του Κυνηγίου σαν αναπόσπαστη δραστηριότητα και δικαίωμα μας.

Όσοι δημιουργούν προβλήματα με το ευτελές πόσο της έκτακτης εισφοράς που καλύπτει αυτοκίνητα που ήδη δόθηκαν, μισθούς και προγράμματα ας καταλάβουν ότι πρέπει να καταβληθεί. Η Ομοσπονδία πρέπει να υποστηριχθεί από εμάς τους ίδιους και να βοηθηθεί το έργο της.

Μετά από αρκετό καιρό βλέπουμε μια ηγεσία που σιγά – σιγά κάνει έργο, μελέτες προσεκτικά βήματα και πλαισιώνεται από επιστήμονες.

Στηρίξτε τους, και απομονώστε αυτούς που χωρίς να ναι είναι υπέρ της έκτακτης εισφοράς, θέλουν να καρπωθούν τα οφέλη της και τους ενοχλεί η Ομοσπονδιακή διότι δεν μπορούν πλέον ελεύθεροι να αλωνίζουν την Ελληνική φύση.

Κ. Γκριτζάλας

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων