2 χρόνια “Κυνηγετική Φωνή” του Κ.Σ. Καλαμάτας

0

714-newspaper.jpg

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ

Αυτές τις μέρες αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και δικαιολογημένη συγκρατημένη περηφάνια γιατί αποδείχτηκε στην πράξη η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ μας για την απόφαση – σταθμό στην ιστορία του Συλλόγου μας, που πήραμε πριν από δυο χρόνια, για την έκδοση της μηνιαίας εφημερίδας μας της ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ. Η απόφαση μας αυτή παρ’ όλο το ρίσκο της αποδείχθηκε πάρα πολύ σωστή, αφού πέρα από την αντικειμενική και ολόπλευρη ενημέρωση των μελών μας συμβάλει εκτός των άλλων και στην προβολή του κοινωνικού προσώπου του συλλόγου μας, απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση των στόχων μας.

Η παραπέρα ποσοτική και ποιοτική βελτίωση της καταξιωμένης πλέον εφημερίδας μας (θεωρείται αντικειμενικά από τρίτους ένα από τα καλύτερα έντυπα του είδους της σ’ όλη την Επικράτεια) και η αύξηση της διάθεσης της μέσα από νέους τρόπους αποτελεί πρώτιστη επιδίωξη και ταυτόχρονα ρεαλιστική υπόσχεση απ’ όλους μας. Από τη θέση αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους φίλους αναγνώστες μας, μέλη ή μη του συλλόγου μας, τους συνεργάτες μου που ακούραστα και αφιλοκερδώς συμβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο στην έκδοση αυτού του εντύπου μας και τον Θανάση Τσαμούλη διευθυντή-εκδότη της ημερήσιας εφημερίδας της Μεσσηνίας ΦΩΝΗ για την πολύπλευρη βοήθεια και συμπαράσταση του.

Επίσης αυτές τις μέρες ο σύλλογος μας πραγματοποιεί ένα άλλο μεγάλο και πρωτότυπο άλμα. Από 24 Ιούνη μέχρι και 2 Ιούλη 2003 με δικές του δαπάνες και σε συνεργασία με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου για πρώτη φορά θα ανοιχτεί στην κοινωνία και θα συμμετάσχει με περίπτερο στην Ανθοκομική και Γενική Εμπορική έκθεση της Μεσσηνίας υ θα γίνει στην παραλία της Καλαμάτας.

Στο περίπτερο μας, που θα λειτουργεί όλες τις ώρες και τις μέρες της έκθεσης θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας με τη δραστηριότητα του Συλλόγου μας, θα διανέμεται δωρεάν πλούσιο ενημερωτικό υλικό, θα υπάρχει συνεχής προβολή από βίντεο για θέματα που σχετίζονται με το κυνήγι και διαρκής ενημέρωση των επισκεπτών από το διοικητικό συμβούλιο και τους επιστημονικούς συνερ­γάτες μας. Αποκορύφωμα της εκεί παρουσίας μας θα αποτελέσει η ανοιχτή δημόσια συζήτηση, που θα γίνει το Σάββατο 31/5/2003 και ώρα 8:30 στην κεντρική σκηνή και πριν την έναρξη των διάφορων πολιτιστικών εκδηλώσεων με την συμμετοχή των αρχών και των φορέων της πόλης μας με θέμα: «Η συμβολή του κυνηγίου στην προστασία του περιβάλλοντος και στην οικονομία του τόπου».

Γ. Απ.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων