Νέα μορφή και περιεχόμενο στο huntersclub.gr

0

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΕΔΡΑ: Ελευθερίας 5
T.K. 561 23 – Αμπελόκηποι
ΤΗΛ: 2310 733.466
FAX: 2310 724.999
www.huntersclub.gr
e-mail: ksath@otenet.gr

Θεσσαλονίκη 20/5/2003

Δελτίο Τύπου
Νέα μορφή και περιεχόμενο στο huntersclub.gr

Όταν, πριν από τρία χρόνια, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων δημιούργησε την ιστοσελίδα του, το www.huntersclub.gr αποτελούσε μια από τις ελάχιστες παρουσίες κυνηγετικών οργανώσεων στο διαδίκτυο. Η κίνηση αυτή επαινέθηκε από πολλούς και προκάλεσε θετικά σχόλια, ωστόσο δεν έλειψε και η αρνητική κριτική, του τύπου «τι σχέση έχει τώρα ο έλληνας κυνηγός με τα κομπιούτερ…», «ποιος κυνηγός θα ψάξει στο ίντερνετ να μάθει για το κυνήγι…» κ.λπ. Η ιλιγγιώδης αύξηση στις πωλήσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, οι χιλιάδες κυνηγοί – επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, αλλά και το – πολύ ευχάριστο – γεγονός ότι πολλές ακόμη κυνηγετικές οργανώσεις ακολούθησαν το παράδειγμά μας, αποτελούν την καλύτερη απάντηση σε όλους όσοι αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό και ειρωνική διάθεση την προσπάθειά μας αυτή.

Σίγουρα δεν τρέφουμε αυταπάτες ως προς την απήχηση που μπορεί να έχει αυτός ο τρόπος επικοινωνίας σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας ή με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, υπάρχουν όμως οι νέοι, που αποτελούν το μέλλον του κυνηγιού και όσο πιο ενημερωμένοι είναι, τόσο περισσότερο συνειδητοποιημένοι και ικανοί να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους θα αποδειχθούν. Εξάλλου υπάρχει και η άλλη σημαντική διάσταση της παρουσίας μας στο διαδίκτυο: η ενημέρωση του κόσμου που δεν έχει άμεση σχέση με το κυνήγι, για την ιστορία του, τη φιλοσοφία του και τις δραστηριότητες των κυνηγετικών οργανώσεων.

Αξιοποιώντας την πείρα που μας πρόσφεραν αυτά τα τρία πρώτα χρόνια, και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις παρατηρήσεις και τις προτιμήσεις των κυνηγών – επισκεπτών του site, προχωρήσαμε στην ανανέωση της ιστοσελίδας μας, ως προς τη μορφή και το περιεχόμενο.

Το νέο, ανανεωμένο huntersclub.gr προσφέρει τη δυνατότητα εύκολης και ευέλικτης πλοήγησης, και έχει εμπλουτιστεί με καινούριες θεματικές ενότητες. Μια νέα ενότητα, με τίτλο «κυνηγετικά στιγμιότυπα», θα διαμορφωθεί από τους ίδιους τους κυνηγούς, καθώς εκεί θα υπάρχουν φωτογραφίες και ιστορίες που θα μας στέλνουν από τις κυνηγετικές τους εξορμήσεις. Καινούργιο στοιχείο αποτελούν και τα «Νέα – Ανακοινώσεις», όπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Σύλλογος, καθώς θα υπάρχει διαρκής ανανέωση και πληροφόρηση. Αν πάλι κάποιος θέλει να μάθει όλη τη διαδικασία, βήμα – βήμα, που θα πρέπει να ακολουθήσει για να γίνει κυνηγός, μπορεί να επισκεφθεί την ενότητα «Νέοι κυνηγοί», όπου θα βρει και φωτογραφίες των επιτρεπόμενων θηραμάτων, το ερωτηματολόγιο των εξετάσεων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Έμφαση έχει δοθεί και στην επικοινωνία μεταξύ των κυνηγών – επισκεπτών του site, μέσα από τη σχετική «στήλη» που υπάρχει, με τίτλο «Οι απόψεις σας». Εκεί θα μπορούν να θέτουν θέματα, απορίες προς άλλους κυνηγούς, να καταθέτουν τις απόψεις τους και να συζητούν μεταξύ τους. Τέλος υπάρχουν και οι γνωστές ενότητες – με ανανεωμένο περιεχόμενο βέβαια – που περιλαμβάνουν πληροφορίες γύρω από το κυνήγι (ιστορία, νομοθεσία, διαδικασία και κόστος έκδοσης άδειας θήρας κ.λπ.), διάφορα άρθρα κυνηγετικού – περιβαλλοντικού – κυνοφιλικού περιεχομένου, αγγελίες κ.ά.

Καλούμε όλους τους κυνηγούς που «σερφάρουν» να επισκεφθούν τη νέα μας ιστοσελίδα, και περιμένουμε τις εντυπώσεις και τις παρατηρήσεις τους, που μας βοηθούν συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Καλή περιήγηση!

Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α.
Θωμαή Αμοιρίδου

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων