Ζ’ ΚΟΘ – Δελτίο Τύπου

0

721-koth.jpg
Ζ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΝΗΣΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 25 (5ος όροφος)
ΤΗΛ-FAX 2410 282982 & 231297
ΛΑΡΙΣΑ
e-mail: komthes@otenet.gr

Λάρισα: 29-05-2003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 25η Μαΐου 2003 και στα γραφεία της Ομοσπονδίας, έγινε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, όπου ο Πρόεδρός της κ. Ράπτης Χαράλαμπος παρουσίασε τα πεπραγμένα της διοίκησης του έτους 2002.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων συζητήθηκαν και οι νέες εξελίξεις στο θέμα της ίδρυσης ιδιωτικής Ελεγχόμενης Κυνηγετικής Περιοχής [ΕΚΠ] στην Αγριελιά Τρικάλων. Για το θέμα αυτό η Γενική Συνέλευση επικύρωσε την απόφαση που πήρε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε τον Φεβρουάριο και τόνισε ακόμη περισσότερο την αντίθεση των Θεσσαλών κυνηγών στις προσπάθειες ίδρυσης νέων Ε.Κ.Π. σε κοινόχρηστους χώρους στην περιοχή μας, είτε προέρχονται από το κράτος είτε από ιδιώτες.

Επίσης όλοι οι εκπρόσωποι των Κυνηγετικών Συλλόγων εξήραν το έργο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής στην προστασία του θηραματικού μας πλούτου και του φυσικού περιβάλλοντος γενικότερα, ενώ η Διοίκηση της Ομοσπονδίας εξέφρασε την υπόσχεσή της για ακόμη εντονότερη κινητοποίηση της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής ώστε και με την συνεργασία της Δασικής Υπηρεσίας να καταπολεμηθεί το θλιβερό φαινόμενο της λαθροθηρίας και να προστατευθεί το φυσικό περιβάλλον.

Στο τέλος της Συνέλευσης ο Καθηγητής Θηραματοπονίας Δρ Θωμαϊδης, υπεύθυνος του προγράμματος Άρτεμις παρουσίασε τα αποτελέσματα του προγράμματος.

koth1_thumb.jpg

koth2_thumb.jpg

koth3_thumb.jpg

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Το γραφείο Τύπου της Ζ΄ Κ.Ο.Θ.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων