«OUTDOOR» ο νέος τρόπος ζωής – Νέα τηλεοπτική εκπομπή

0

Μια νέα εβδομαδιαία ενημερωτική και ψυχαγωγική εκπομπή κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση από την Κυριακή 25 Μαΐου στις 3.30 το μεσημέρι, στο κανάλι TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Η εκπομπή «OUTDOOR», ο νέος τρόπος ζωής, διαθέτει πλούσια εξωτερικά γυρίσματα και παρουσιάζει ολοκληρωμένες προτάσεις για μικρές και μεγάλες αποδράσεις, με χρηστικές πληροφορίες και απαραίτητες συμβουλές για προϊόντα, υπηρεσίες, προορισμούς και δραστηριότητες.

H Θεματολογία της ασχολείται με τα σπορ του βουνού και της θάλασσας, και περιλαμβάνει εκδρομικές προτάσεις με οδοιπορικά και ξεναγήσεις, εκπαιδευτικές συμβουλές σε θέματα που σχετίζονται με τις υπαίθριες δραστηριότητες και ρεπορτάζ από την αγορά.

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και ειδικότερα σε όσους ασχολούνται με το ΚΥΝΗΓΙ, το ΨΑΡΕΜΑ τα υπαίθρια σπορ, το camping, την ορειβασία και σε όσους εκδράμουν στην υπέροχη ελληνική φύση για να ξεφύγουν ­ – έστω για λίγο – από το άγχος της μεγαλούπολης.

Η διάρκεια της είναι 30 λεπτά και θα προβάλλετε κάθε Κυριακή στις 3.30 μμ από το κανάλι TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με επανάληψη το πρωί του επομένου Σαββάτου στις 11.30 π.μ.

Οι εταιρείες και οι οργανισμοί που επιθυμούν να διαφημιστούν η να προβληθούν, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το διαφημιστικό τμήμα της εκπομπής στο 210 7755464 και στο email: ekarra@onel.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων