Πάταξη της λαθροθηρίας

0

Γ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ-ΚΑΝΑΡΗ 22-24
ΤΗΛ: 2610 361671/ 72
FAX: 2610 346614
E-mail: Kyn_om_p@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου φάνηκαν για μια ακόμη φορά αντάξιοι των προσδοκιών της Κυνηγετικής Οικογένειας, συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση και ζήλο το δύσκολο έργο πάταξης της λαθροθηρίας.

Πιο συγκεκριμένα στον Δήμο Οιχαλίων του Νομού Μεσσηνίας, ο νεοπροσληφθείς Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας Κατσαρελάς Κων/νος με την συνδρομή και του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα Γιαννακόπουλου Γεωργίου, στις 22-06-03 και περί ώρα 02:30, εντόπισε 4 άτομα να θηρεύουν παράνομα λαγό με προβολέα. Στην προσπάθειά του να τους ελέγξει οι δύο διέφυγαν, για να συλληφθούν τελικά με την πολύτιμη βοήθεια και της Αστυνομίας οι άλλοι δύο. Επρόκειτο για τους κ.κ. Ρερέ Δ. και Λεβεντόπουλο Δ. για τους οποίους ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτόφωρου. Αφού εκρατήθησαν μέχρι την Δευτέρα το πρωί, ακολούθησε τακτική δικάσιμος όπου και τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών στον καθένα και επικύρωση της κατάσχεσης του αυτοκινήτου τους, του θηράματος (λαγού) και του προβολέα.

Εφεξής λοιπόν κάποιοι εναπομείναντες αμετανόητοι «τυφεκιοφόροι», θα πρέπει να αναλογιστούν πολύ σοβαρά τις κυρώσεις που θα έχουν από αυτές τους τις παράνομες πράξεις και να γνωρίζουν ότι θα βρίσκουν συνεχώς απέναντί τους το Σώμα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής που συνεχώς επαγρυπνεί, αλλά και ενδυναμώνεται, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα των νόμιμων κυνηγών που είναι η πάταξη της λαθροθηρίας, τηρώντας τους νόμους και τις διατάξεις.

Ο Πρόεδρος: Μαρκόπουλος Κων/νος
Ο Γ. Γραμματέας: Κανελλόπουλος Νικόλαος

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων