Ζ’ ΚΟΘ – Ίδρυση Ε.Κ.Π. Ολύμπου

0

Ζ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΝΗΣΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 25 (5ος όροφος)
ΤΗΛ-FAX 2410 282982 & 231297
ΛΑΡΙΣΑ
e-mail: komthes@otenet.gr

Λάρισα: 9-7-03

Αρ. Πρωτ : 381

ΠΡΟΣ: Υφυπουργό Γεωργίας, Κον Χατζημιχάλη Φώτη

ΘΕΜΑ: Ιδρυση Ε.Κ.Π. Ολύμπου

ΚΟΙΝ Ως πίνακας διανομής

Κύριε Υφυπουργέ,

Με το υπ αριθ 536/12-11-02 έγγραφό μας, είχαμε εκφράσει την αντίθεσή μας στην δημιουργία και νέας ελεγχόμενης κυνηγετικής περιοχής στην περιοχή του Ολύμπου εκτάσεως 315.000 στρεμμάτων.

Με εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία αναπτύξαμε τις θέσεις μας και σας εξηγήσαμε για ποιους λόγους αντιτιθέμεθα στην ίδρυση και άλλης Ε.Κ.Π. στο Ν. Λάρισας.
Επίσης σας γνωστοποιήσαμε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Μαίου 2003 της Ομοσπονδίας μας, η οποία ομόφωνα εξέφρασε την αντίθεσή της στην δημιουργία και τέταρτης Ε.Κ.Π. στην Θεσσαλία, την οποία αποφασίσατε ατυχώς ερήμην ημών.

Κύριε Υφυπουργέ,

Στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης και για καλύτερη ενημέρωσή Σας, το Υπουργείο Σας, πριν ακόμα προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια για την δημιουργία της Ε.Κ.Π Ολύμπου, θα έπρεπε να ζητήσει και την γνώμη των κυνηγετικών οργανώσεων και ιδίως της Ζ’ Κ.Ο.Θ. που ως Θεσσαλική οργάνωση γνωρίζει άριστα τις τοπικές ιδιαιτερότητες. Εσείς όμως, παρά τις εκφρασθείσες αντιρρήσεις μας, πληροφορούμεθα ότι δώσατε εντολή για την έναρξη των εργασιών δημιουργίας της Ε.Κ.Π Ολύμπου, απορρίπτοντας έτσι το αίτημά μας να συναντηθούμε και να σας εκθέσουμε προφορικά τις απόψεις μας.

Οι ενέργειες αυτές του Υπουργείου σας, Κύριε Υφυπουργέ, δημιούργησαν μεγάλη δυσαρέσκεια στον κυνηγετικό κόσμο, ιδίως του Ν. Λάρισας και προς άρση της δυσάρεστης αυτής κατάστασης συνετό θα ήταν να συναντηθούμε για να σας αναπτύξουμε προφορικά τις θέσεις μας που απηχούν την συντριπτική πλειοψηφία των κυνηγών.

Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χ. ΡΑΠΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δ. ΜΠΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ
Υπουργό Γεωργίας κ. Γ. ΔΡΥ
Υπουργείο Γεωργίας
Δ/νση Αισθητικών Δασών Δρυμών & Θήρας
Δ/νση Δασών Περιφέρειας Θεσσαλίας
Δ/νση Δασών Ν. Λάρισας
Δασαρχείο Ελασσόνας
Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος
Κυνηγετικές Ομοσπονδίες
Κυνηγετικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας
Κυνηγετικό Τύπο
Ημερήσιο Τύπο

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων