HUNTING HAPPY HOUR με την FRANCHI και την LAMBRO στο κατάστημα ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΤΣΗΣ στο Αγρίνιο

0

Το πρώτο Hunting Happy Hour της σεζόν πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/9, στο Αγρίνιο, στο κατάστημα και παραδοσιακό οπλουργείο, του Χρήστου ΚΑΛΤΣΗ, που γέμισε με πολύ και κεφάτο κόσμο!

Η ομάδα της Σ.ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ βρέθηκε μαζί με τους κυνηγούς για να ανταλλάξει απόψεις για το κυνήγι και τα προϊόντα της εταιρίας.

Παρουσιάστηκε η LAMBRO και οι λόγοι για τους οποίους έχει ξεχωρίσει σε τεχνογνωσία, και υψηλή ποιότητα, ενώ ειδική αναφορά έγινε στους κανόνες ασφάλειας πάνω στο κυνήγι με την αναφορά πολύ χαρακτηριστικών παραδειγμάτων.

Η Μπρίνη Σφυρή, παρουσίασε την πολυβραβευμένη και αλάνθαστη FRANCHI AFFINITY που κατά γενική ομολογία βρίσκεται στην ατζέντα κάθε υποψήφιου αγοραστή. Το ημιαυτόματο με βραβεύσεις στην Γαλλία και την Αμερική ως το καλύτερο όπλο της χρονιάς παρουσιάστηκε μαζί με τις νέες εκδόσεις, APG παραλλαγή αποκλειστικά για δάσος, COMPACΤ για γυναίκες ή νέους, SPORTING, LH αριστερή και White.

Επίσης παρουσιάστηκε ο νέος μεγάλος διαγωνισμό της FRANCHI/Σ.ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ, FEELS RIGHT-Φύγαμε Ιταλία που κληρώνει τρία 3ήμερα κυνηγετικά ταξίδια στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αγοράσουν ένα οποιοδήποτε μοντέλο AFFINITY & FEELING από 1/1/2016 ως 28/2/2017 http://www.lambro.gr/el/node/384

Επίσημη πρεμιέρα και για το νέο επιμορφωτικό video –παραγωγή της Σ. ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ – για την AFFINITY SLUG και το εξαιρετικό πλεονέκτημα ακρίβειας που προσφέρει στο κυνήγι του αγριόχοιρου! Σύντομα και στο youtube για όλους!

Ο διαγωνισμός γρήγορης επώμισης που δεν μπορούσε να λείψει φυσικά ούτε από αυτή την εκδήλωση και έγινε με μεγάλο ενθουσιασμό και κέφι αναδεικνύοντας ότι οι Αγρινιώτες είναι πράγματι γρήγορα πιστόλια όταν έχουν στα χέρια τους ένα εργονομικά τέλειο όπλο όπως η AFFINITY!

Η τελική κατάταξη των τριών που κατάφεραν να γεμίσουν τη AFFINITY και να επωμίσουν σε περίπου 6 δευτερόλεπτα, ήταν η εξής:

  1. Βασίλης Κακαβάς με χρόνο 6,10 (& 5,36’’ τον καλύτερο χρόνο της εκδήλωσης στο shoot off)
  2. Κωσταντίνος Κουτρουμάνος με χρόνο 6,02’’ (& 6,62’’ στο shoot off)
  3. Γιάννης Κασβίκης με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο της εκδήλωσης 5,95’’ (& 7,53 στο shoot off που του έδωσε την Τρίτη θέση)

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επωμίσουν όλα τα μοντέλα FRANCHI, μεταξύ των οποίων η AFFINITY SLUG, τα FEELING και ιδιαιτέρως το BECCACCIA το οποίο όπως πάντα έκλεψε τις εντυπώσεις.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, έφυγαν με αναμνηστικά δώρα FRANCHI & LAMBRO!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την οικογένεια Χ.ΚΑΛΤΣΗ για την θερμή φιλοξενία και συμμετοχή τους σ’ ένα πραγματικά μοναδικό ΗAPPY HOUR.

Το επόμενο HUNTING HAPPY HOUR ετοιμάζεται ήδη…. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στο site μας στο FB και στα media. Μείνετε δικτυωμένοι! FEELS RIGHT!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων