Η συμμετοχής της ΚΟ Κρήτης Δωδεκανήσου στην “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018”

0

Η Α΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου (Α΄ ΚΟΚΔ) για 2η συνεχόμενη χρονιά συμμετείχε στην έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018”, στις 30-31 Μαρτίου και 1η Απριλίου, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.
Η παρουσία της ήταν πολύ επιτυχημένη και το ενδιαφέρον του κοινού για το έργο της Ομοσπονδίας ήταν ιδιαίτερα μεγάλο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α΄ ΚΟΚΔ επιθυμεί ν’ απευθύνει δημοσίως τις ευχαριστίες του, προς:
• Την Περιφέρεια Κρήτης, η οποία παραχώρησε τον απαραίτητο χώρο στο περίπτερό της για τη φιλοξενία τόσο της Ομοσπονδίας όσο και των συλλόγων, μελών της που συμμετείχαν στην έκθεση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στον κ. Νικόλαο Καλογερή, Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, η συμβολή του οποίου ήταν καθοριστική για την παρουσία της Περιφέρειας Κρήτης και κατ’ επέκταση της Ομοσπονδίας μας στην έκθεση.
• Τους κυνηγετικούς συλλόγους που συμμετείχαν στην έκθεση. Πιο συγκεκριμένα τους Κ.Σ. Λέρου και Περάματος καθώς επίσης και τον Κ.Σ. Χανίων, ο οποίος πλην της συμμετοχής του συνέβαλε και με σημαντική χορηγία στα λειτουργικά έξοδα.
• Τον κ. Ζωιδάκη Νικόλαο με τη λύρα του, ο οποίος, με τη συνοδεία του κ. Χαβαλεδάκη Γιώργου του νεώτερου στο λαούτο, αφιλοκερδώς χάρισαν στιγμές κρητικού κεφιού στους παρευρισκόμενους στην έκθεση, την Κυριακή 1η Απριλίου.
• Τους χορευτές και τις χορεύτριες του Συλλόγου Κρητών «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» που υπό τους ήχους του κ. Ζωιδάκη, παρουσίασαν, αφιλοκερδώς, κρητικούς χορούς.
Τέλος η Α΄ ΚΟΚΔ επιθυμεί να ευχαριστήσει το πλήθος των επισκεπτών στο περίπτερό μας για το ενδιαφέρον τους, τα λόγια και οι παραινέσεις των οποίων μας γέμισαν με δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων