Ψηφίζουν την Κυριακή οι κυνηγοί της Καλαμάτας

0

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας  πραγματοποιεί εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. κι Ελεγκτικής Επιτροπής την Κυριακή 22 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Καλαμάτας. Νωρίς, στις 9.30 το πρωί έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η γενική συνέλευση του συλλόγου που προβλέπει έγκριση οικονομικού και διοικητικού απολογισμού για το 2017, προϋπολογισμού για το 2018, έκτακτης εισφοράς υπέρ του συλλόγου και της θηρευτικής – φιλοθηραματικής πολιτικής.

Με την ολοκλήρωση της συνέλευσης θα αρχίσει η διαδικασία των εκλογών, που θα διαρκέσει έως τις 7 το απόγευμα.

Υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. είναι οι:  Ευάγγελος Γιαννακόπουλος, Παντελής Δρούγας, Δημήτριος Ζερμπίνος, Ευστάθιος Θλιμένος, Θεόδωρος Καλογερόπουλος, Γεώργιος Κουμουνδούρος, Κωνσταντίνος Μούζος, Παναγιώτης Μπαρδουνιώτης, Χρήστος Μωραγιάννης, Παναγιώτης Ξυνός, Δημήτριος Πουλακίδας, Παναγιώτης  Στασινός, Βασίλειος Στεργιώτης.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή:  Αθανάσιος Βάγγαλης, Κωνσταντίνος Μπουρδέκας, Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας εύχεται “να διαλευκανθεί η όλη υπόθεση το γρηγορότερο δυνατόν και να αποδοθεί δικαιοσύνη, έτσι ώστε να μην υπάρχουν σκιές και κατηγορίες στην κυνηγετική οικογένεια”.

Αυτό τονίζει το Δ.Σ. του συλλόγου, σε τοποθέτησή του για το χθεσινό μας ρεπορτάζ με τίτλο “Κακοδιαχείριση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στη Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου – Συμφωνα με πόρισμα της επιτροπής ελέγχου”

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Ο σύλλογός μας σε σχέση με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελευθερία” της 17/4/2018 με θέμα τα οικονομικά πορίσματα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών θα ήθελε να προβεί σε κάποιες τοποθετήσεις:

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και ευχόμαστε να διαλευκανθεί η όλη υπόθεση το γρηγορότερο δυνατόν και να αποδοθεί δικαιοσύνη, έτσι ώστε να μην υπάρχουν σκιές και κατηγορίες στην κυνηγετική οικογένεια.

Συνάμα, ο σύλλογός μας την Κυριακή 22 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Σκοπευτικού  Ομίλου Καλαμάτας θα πραγματοποιήσει την ετήσια γενική συνέλευση και κατόπιν της ολοκληρώσεώς της θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Θεωρούμε ότι η δημοσίευση της έγκριτης εφημερίδας δεν έχει στόχο να βλάψει το κύρος της γενικής μας συνέλευσης, αλλά και ούτε της εκλογικής διαδικασίας.

Θα θέλαμε τέλος να προσκαλέσουμε και πάλι τα μέλη μας να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες μας, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη και τη στήριξη στο σύλλογό μας».

 

Γ.Σ.
 www.eleftheriaonline.gr/

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων