«Χτύπησαν»… πολλές μονάδες αίματος στον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύργου

0

Με μεγάλη συμμετοχή μελών, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου η εθελοντική αιμοδοσία του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου σε συνεργασία με την ομάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος για ακόμα μια φορά έδειξε την ευαισθησία του προς τον συνάνθρωπο πραγματοποιώντας ακόμα μια εθελοντική αιμοδοσία, την πρώτη για το 2018, ενώ ήδη προγραμματίζει τη δεύτερη που θα γίνει στο τέλος περίπου του έτους.

Με κεντρικό σύνθημα «5’ λεπτά είναι αρκετά για να σώσεις μια ζωή», ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύργου κατάφερε να ευαισθητοποιήσει τα μέλη του αλλά και τους απλούς πολίτες για να προσφέρουν αίμα σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Η αιμοδοσία έγινε στα γραφεία του συλλόγου, στην οδό Γυμνασιάρχου Δούκα (έναντι νέου 1ου Γυμνασίου Πύργου) από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, όπου η προσέλευση του κόσμου ήταν σημαντική με αποτέλεσμα μέχρι το μεσημέρι να συγκεντρωθούν αρκετές πολύτιμες μονάδες αίματος.

Όλοι οι εθελοντές υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο από την διευθύντρια αιμοδοσίας κ. Ελισάβετ Ζαχαριαδάκη και αιμοδότησαν με την βοήθεια των νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου.

Στην αιμοδοσία συμμετείχαν ο νέος πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου κ. Γιάννης Αντωνόπουλος, ο απερχόμενος κ. Άλκης Κωνσταντόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Βασίλειος Μαντάς καθώς και αρκετά μέλη του Δ.Σ., που έσπευσαν να δώσουν πέντε λεπτά από το χρόνο τους, προσφέροντας ζωή στο συνάνθρωπο.

https://ilia24.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων