Εκδήλωση στήριξης πυρόπληκτων Αττικής από τον Κ.Σ. Αμπελοκήπων

0

Ο Κ.Σ. Αμπελοκήπων συμμετέχει έμπρακτα στο εθνικό μας πένθος.

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση έναρξης κυνηγίου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Ιουλίου 2018, στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Ενημέρωσης & Επιμόρφωσης του Συλλόγου (Μανιτάρι). ήταν αφιερωμένη στους πληγέντες πυρόπληκτους της εθνική μας τραγωδίας.

Με σεβασμό στις δραματικές στιγμές που έζησε η Ελλάδα κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών οι παριστάμενοι – κυνηγοί μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων και οι φίλοι τους στείλανε προχθές βράδυ μήνυμα αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στην Αττική. Η εκδήλωση αυτή του Κ.Σ. Αμπελοκήπων, που λόγω των πρόσφατων τραγικών γεγονότων στην Αττική βάδιζε προς ματαίωση, με απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου μεταβλήθηκε σε μια εκδήλωση ελπίδας, συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, αφού η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό να διατεθούν συμβολικά προς ανακούφιση τους.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. θα διατεθούν τις επόμενες μέρες σε ίδρυμα της περιοχής για την αναστήλωση του.
Θερμά ευχαριστώ στον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κυρίζογλου Λάζαρο για την παρουσία του, τον Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Μανωλοπουλο Βασίλειο, τον Πρόεδρο της ΚΟΜΑΘ κ. Πολύχρονη Γιάννη, τον Γ.Γ. της ΚΟΜΑΘ, κ. Καλογεράκο Νικόλαο και τον Πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου Μακεδονίας, κ. Καλούμενο Βαγγέλη.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων ευχαριστεί επίσης ΘΕΡΜΑ τους ιδιοκτήτες της DMB Trialer, Βάρβαρα & Δημήτρη για την συνεχιζόμενη υποστήριξη τους ως χορηγούς στις δράσεις του Συλλόγου, τους μόνιμους εδώ και χρόνια ένθερμους χορηγούς και υποστηρικτές του Συλλογου Αφοι Παστραφίδη και Ζαχαροπλαστεία Καρδάση.
Σε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ για την επιτυχία της εκδήλωσης : Θερμά ευχαριστώ !
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το ύψος του ποσού και το ίδρυμα στο οποίο θα διατεθούν τα χρήματα.

Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α.,
Χρήστος Κυρκενίδης, Δασολόγος MSc

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων