Πυροσβεστικούς σωλήνες παρέδωσε ο ΚΣ Ζακύνθου στην Πυροσβεστική

0

Σωλήνες που χρησιμοποιούνται για την κατάσβεση των πυρκαγιών δώρισε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ζακύνθου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και πριν από λίγες ημέρες μέρος του εξοπλισμού αυτού παραδόθηκε από μέλη του διοικητικού συμβουλίου στην Υπηρεσία.

Παρουσία του προέδρου Σπύρου Κωστή, του ταμία Σπ. Φιορεντίνου και του μέλους της Εξελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου Σπ. Λιβέρη παραδόθηκαν 14 σωλήνες 30 μέτρων ενώ πολύ σύντομα θα παραδοθούν άλλοι 98.. Η δωρεά είναι συνολικής αξίας 6000€ και προέρχονται από τις εισφορές των Κυνηγών στο ταμείο του Συλλόγου. Πρόκειται για τα χρήματα που αρχικά προορίζονταν για τον καθαρισμό του δάσους της Μπόχαλης, αλλά λόγω των γραφειοκρατικών δυσκολιών δεν μπορούσαν να αξιοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Καθώς το έργο του καθαρισμού ξεκίνησε τελικά από τους δασεργάτες του προγράμματος ΟΑΕΔ που ανέλαβαν καθήκοντα στο Δασαρχείο, ο Κυνηγετικός Σύλλογος, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία αποφάσισε να διαθέσει τα χρήματα στην προμήθεια υλικού για τις ανάγκες της πυρόσβεσης.

 www.ermisnews.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων