Επεισοδιακή σύλληψη λαθροθήρα στην Κέρκυρα

0

Επεισοδιακή ήταν αυτή την φορά η σύλληψη λαθροθήρα .

Ειδικότερα την Τρίρη 11/12/18 στην περιοχή Γαζάτικα της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Κορακιάνας, Κέρκυρας, οι θηροφύλακες της Ε΄Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, Χρήστος Κορακιανίτης, Νίκος Γραικός και ο συνεργάτης μας Σπύρος Μπάρμπας, εκτελώντας κοινή περιπολία με την Δ/νση Δασών Κέρκυρας, ( Γ. Χαραλαμπόπουλος) συνέλαβαν σε καρτέρι μπεκάτσας τον Α.Κ.

Ο κύριος αυτός αρνήθηκε τον έλεγχο και προσπάθησε να διαφύγει, ενώ με τις ενέργειες του απείλησε και την ζωή των ανωτέρω υπαλλήλων. Κλήθηκε άμεσα επί τόπου η αστυνομία,( ευχαριστούμε την ΕΛ.ΑΣ και ειδικότερα το Α.Τ. Παλαιοκαστριτών για την άμεση ανταπόκριση), ταυτοποιήθηκε ο παραβάτης και υποβλήθηκαν μηνύσεις τόσο από την Αστυνομία, όσο και από την Δ/νση Δασών για τις παρακάτω παραβάσεις:
Παράνομο κυνήγι (καρτέρι) μπεκάτσας
Κυνήγι κοντά σε μεμονωμένη κατοικία
Αντίσταση κατά της αρχής
Απείθεια
Απειλή,,,,

Αυτονόητο είναι πως η απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη και από το Σύλλογο μας.Ο ανωτέρω καλείται ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου (άρθρο 13 του Καταστατικού), να απολογηθεί, με το ερώτημα της διαγραφής από τα μητρώα των μελών, ενώ ανακαλείται άμεσα και η εκδοθείσα άδεια θήρας.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Μαυρόπουλος

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων