Οι Έλληνες κυνηγοί αγκαλιάζουν τον Ελληνικό Ιχνηλάτη

0

Η σοβαρή προσπάθεια του Ομίλου φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη για την ανάδειξη και διάδοση του μοναδικού ελληνικού κυνηγόσκυλου αναγνωρισμένου από την F.C.I ( Federation Cynologique Internationale – Διεθνή Κυνολογική Ομοσπονδία ) φαίνεται να έχει ευοίωνο μέλλον στην χώρα μας .

Απόδειξη, η μεγάλη , βροντερή και ενθουσιώδης παρουσία πολλών συναδέλφων που ταξίδεψαν από όλη την Βόρεια Ελλάδα, την Πτολεμαΐδα , τις Σέρρες , το Κιλκίς, την Χαλκιδική, την Δράμα , για να βρεθούν στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης ώστε να κριθούν και να πάρουν ΒΕΑ 1 για τους σκύλους ιδιοκτησίας τους .

Η  εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από τον Όμιλο Ελληνικού Ιχνηλάτη σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελοκήπων , είχε κριτή τον Διεθνή κριτή μορφολογίας και εργασίας της ομάδας 6 & 7 ( ιχνηλατών & δεικτών) κο Γιάννη Φραγγίδη , μέλος του Κ .Σ Αμπελοκήπων ο οποίος παράλληλα με την εξέταση των μορφολογικών χαρακτηριστικών των σκύλων έδινε χρήσιμες συμβουλές στους ιδιοκτήτες τους .

Στο δεύτερο μέρος της σπουδαίας εκδήλωσης πήρε τον λόγο ο Κος Βίλης Νιάνιος , Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και ο ίδιος διεθνής κριτής μορφολογίας και εργασίας της ομάδας 7 ( δεικτών) ο οποίος ανέλυσε την σπουδαιότητα της προσπάθειας της καθαροαιμίας στους σκύλους και τις σημαντικές θετικές επιπτώσεις που συνήθως έχει στην σωματοδομή και “μηχανική” κατά την διάρκεια της εργασίας .
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Κ Σ Ελευθερούπολης ( και φανατικός της φυλής) κος Γιώργος Ρινότας όπως επίσης και ο Κοσμήτορας του ΟΦΕΙ (Ομίλου Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη) κος Μαργαριτιάδης

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων