Διάρρηξη και κλοπή στο σκοπευτήριο των Αγ. Πάντων Ζακύνθου

0

Αντιμέτωπα με ένα απρόσμενο γεγονός ήρθαν πριν από μερικές ημέρες τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζακύνθου, προσερχόμενα στο χώρο όπου προσεχώς θα λειτουργήσει το νέο Σκοπευτήριο στο παλιό δημοτικό νταμάρι στους Aγίους Πάντες.

Εκεί διαπίστωσαν πως άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες είχαν παραβιάσει το λουκέτο και την περίφραξη γύρω από το Σκοπευτήριο και από εκεί αφαίρεσαν τα υλικά από την σιδεροκατασκευή που είχε εγκαταστήσει εκεί ο Σύλλογος για να λειτουργεί ως χώρος αποθήκης. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια κατασκευη διαστάσεων 5×5 που είναι βιδωμένη σε τοιχό και έδαφος, ενω εκτιμήσεις αναφέρουν πως το συμβάν κατά πάσα σημειώθηκε βραδινές ώρες, που δεν θα υπήρχε πιθανότητα να βρεθεί εκεί κάποιο μέλος του Συλλόγου. Επίσης, να έγινες ιδίως τις ημέρες της κακοκαιρίας που ελαχιστοποιούσαν την πιθανότητα κάποιος να κινήται στο σημείο και να αντιληφθεί τι έχει συμβει.

Με δηλώσεις στην εφημερίδα μας ο πρώην Προεδρος και μέλος του Συλλόγου Διονύσης Φιορεντίνος αναφέρει πως “βρεθήκαμε προ εκπλήξεως όταν διαπιστώσαμε τι είχε συμβεί. Είναι αδιανόητο πως ξήλωσαν ολόκληρη σιδεροκατασκευη από πάνελ διάστασης 5×5 που ηταν βιδωμένη σε κάθε σημειο. Είχαμε μεταφερθεί από τον Αγαλά και είμασταν έτοιμοι να λειτουργήσουμε μιας και το μόνο που έλλειπε ήταν η άδεια. Το ύψος της ζημιάς ανέρχεται περίπου στις 2.000ε με 2.500€. Υποβάλλαμε μήνυση κατ’ αγνώστων ενημερώσαμε την εποπτευουσα αρχή μας που είναι το Δασαρχείο και κάνουμε έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι να ενημερώσει είτε εμάς είτε την αστυνομία. Παράλληλα τοποθετούνται κάμερες ασφαλείας και στέλνουμε προς κάθε κατευθυνση το μήνυμα ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας και το έργο θα ολοκληρωθεί”.

Ο χώρος του Σκοπευτηρίου λειτουργεί στο παλιό δημοτικό νταμάρι, το οποίο είχε παραχωρηθεί στο Σύλλογο από το Δήμο Ζακυνθίων και το Τοπικό Συμβούλιο των Αγίων Πάντων. Για τις τελευταίες εξελίξεις ενημερώθηκαν και τα μέλη του ΔΣ κατα την τελευταία τους συνεδρίαση, ενω κοινή διαβεβαίωση όλων είναι πως η ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων μετα την περιφραξη και την σιδεροκατασκευη θα προχωρήσει με την τοποθέτηση εξοπλισμού και τη λειτουργία κατόπιν εξασφάλισης αδειοδότησης.

 www.imerazante.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων