Αγώνας Ελληνικών Ιχνηλατών στα Ακαρνανικά Όρη

0

Οι πρώτοι επίσημοι αγώνες ΑΚΙ Ελληνικών ιχνηλατών έγιναν το Σεπτέμβριο του 2018 στα Άγραφα και επομένως οι πρώτοι επίσημοι στη Θεσσαλία. Η δεύτερη διοργάνωση ΑΚΙ έγινε στην Καβάλα τον ίδιο μήνα, όπου ήταν και οι πρώτοι επίσημοι στη Μακεδονία.

Τα Χανιά παίρνουν τη σκυτάλη και γράφονται στην ιστορία των αγώνων, ως ο πρώτος νομός στην Κρήτη που διοργάνωσε επίσημους αγώνες ΑΚΙ Ελληνικών ιχνηλατών. Η πρωτιά στη Στερεά Ελλάδα εδραιώνεται στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα στη Βόνιτσα. Ναι λοιπόν, οι πρώτοι επίσημοι αγώνες ΑΚΙ Ελληνικών ιχνηλατών στη Στερεά Ελλάδα από τον ΟΦΕΙ, θα πραγματοποιηθούν στο νομό της καταγωγής μου και δη, στα Ακαρνανικά Όρη.

Σε συνεργασία με τον Κ.Σ. Βόνιτσας, ο οποίος έδειξε μεγάλη θέληση να φιλοξενήσει τους αγώνες ΑΚΙ Ελληνικών, ο ΟΦΕΙ διοργανώνει στις 16-17 Φλεβάρη του 2019 αγώνες ΑΚΙ Ελληνικών ιχνηλατών στα Ακαρνανικά Όρη. Είναι ένας αγώνας πρόκληση, διότι όσοι έχουν κυνηγήσει σε αυτά τα βουνά καταλαβαίνουν. Είναι ευχής έργο να δούμε Ελληνικούς ιχνηλάτες να διαπρέπουν στα Ακαρνανικά.

Το Σάββατο 16 Φλεβάρη 2019 θα πραγματοποιηθεί αναγνώριση και σεμινάριο στην αίθουσα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Το αντίτιμο της συμμετοχής για κάθε σκύλο θα είναι δέκα ευρώ και οι συμμετοχές θα δηλώνονται έως και την Πέμπτη 14-2-2018 στο μέλος του ΟΦΕΙ, Μάνο Ηλία.
ΟΦΕΙ και Κ.Σ. Βόνιτσας σας περιμένουμε όλους στην πρόκληση……..στα Ακαρνανικά Όρη!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων