Ιδρύεται Δημοτικό Σκοπευτήριο στην Άρτα

0

Σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Άρτας, ο Δήμος Αρταίων προχωρά στην ίδρυση Δημοτικού Σκοπευτηρίου.

Το Δημοτικό Σκοπευτήριο θα κατασκευαστεί και θα λειτουργήσει σε έκταση ιδιοκτησίας του Δήμου στη Τ.Κ Γραμμενίτσας με στόχο την προσέλκυση αθλητικού τουρισμού, την τόνωση της τοπικής οικονομίας και την εξυπηρέτηση του Κυνηγετικού Συλλόγου που αριθμεί 3.500 μέλη.

Η θέση που επιλέχθηκε, βρίσκεται στην εκτός σχεδίου περιοχή Τ.Κ Γραμμενίτσας, συνολικής έκτασης 407.586,63 τ.μ και οι εγκαταστάσεις του δημοτικού σκοπευτηρίου θα αναπτυχθούν σε έκταση περίπου 30 στρ., κάτι που θα οριστικοποιηθεί με την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αρταίων στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ, έχουν εξασφαλιστεί όλες οι απαραίτητες γνωμοδοτήσεις καθώς και η συναίνεση της τοπικής κοινότητας και έχει βεβαιωθεί η καταλληλότητα της έκτασης για την ανάπτυξη της συγκεκριμένης δραστηριότητας.

Το σώμα με ομόφωνη απόφασή του έδωσε το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν τα επόμενα στάδια της εκπόνησης των μελετών, της λήψης των απαραίτητων εγκρίσεων – αδειοδοτήσεων, καθώς και της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης.

http://arta2day.gr/ 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων