Απαγόρευσης Θήρας σε περιοχές του Κλοκωτού και Γεωργανάδων Φαρκαδόνας

0

Απαγορεύτηκε το κυνήγι όλων των θηραμάτων για πέντε (5) χρόνια, από 20-8-2019 μέχρι 19-8-2024, σε έκταση 1.645 στρεμμάτων στην περιοχή Τ.Κ. Κλοκωτού και Τ.Κ. Γεωργανάδων του Δήμου Φαρκαδόνας – Νομού Τρικάλων όπως φαίνεται στο συνημμένο τοπογραφικό διάγραμμα κλίμακας 1:20.000 το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσα.

Η έκταση των 1.645 στρεμμάτων για απαγόρευση στις θέσεις «Αγιος Αθανάσιος», «Καραμπνες», Κλοκωτού, «Λάκκες», «Αγιος Δημήτριος», «Σταλί» Γεωργανάδων Δήμου Φαρκαδόνας περικλείεται από την εξής οριογραμμή:

Αρχίζει από την γέφυρα νότια του οικισμού Κλοκωτού και ακολουθεί ανατολικά το ανάχωμα μέχρι τη θέση
«Παλαβομάνος» απ΄όπου συνεχίζοντας το ίδιο ανάχωμα, νότια συναντά τον επαρχιακό δρόμο προς Κόρδα Καρδίτσης. Με κατεύθυνση το ίδιο ανάχωμα του Πηνειού ποταμού δυτικά συναντά το δρόμο προς Γεωργανάδες όπου υπάρχει και το κανάλι – παραπόταμος που κατευθύνεται ανατολικά προς το εξωκλήσι Άγιος Δημήτριος Γεωργανάδων.
Ακολουθώντας το ίδιο κανάλι – παραπόταμος και περνώντας από το εξωκλήσι «Άγιος Δημήτριος» συνεχίζει με κατεύθυνση ανατολικά και βόρεια και φθάνει στη γέφυρα νότια του οικισμού Κλοκωτού απ΄όπου και άρχισε.

Η τήρηση της απαγορευτικής διάταξης αυτής ανατίθεται στα όργανα της Δασικής Υπηρεσίας, Αστυνομίας, Ιδιωτικούς Φύλακες Θήρας και σε κάθε φιλόνομο πολίτη, οι δε παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων