Αγώνες σε λαγό για όλες τις φυλές Ιχνηλατών

0

Αγώνες σε λαγό για όλες τις φυλές Ιχνηλατών στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου

Μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση των πρώτων του αγώνων ο Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος διοργανώνει και πάλι επίσημους Αγώνες στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2019 για όλες τις φυλές Ιχνηλατών.
Οι Αγώνες με απονομή CACT (Πιστοποιητικό Ικανότητος Πρωταθλητού Εργασίας) θα διεξαχθούν με την υποστήριξη της Ομάδος Εκπαίδευσης Λαγοκυνηγών (ΟΕΛ) και την άδεια του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος η οποία αναμένεται

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι καθαρόαιμοι ιχνηλάτες (Ομάδα 6) που διαθέτουν γενεαλογικό πιστοποιητικό του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος (ΒΕΑ ή ΒΕΚ), βιβλιάριο εργασίας (εκδίδεται από τον ΚΟΕ) και φέρουν ηλεκτρονική ταυτοποίηση (microchip).

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ για τον πρώτο σκύλο, 15 για το δεύτερο και από τον τρίτο και για περισσότερους 10 ευρώ για κάθε σκύλο και ανά ημέρα.
Οι κατηγορίες συμμετοχής είναι οι εξής: ατομικό, ζεύγος και αγέλη (4 έως 8 σκύλοι). Στις κατηγορίες ζεύγους και αγέλης οι σκύλοι πρέπει να είναι της ίδιας φυλής.
Δηλώστε συμμετοχή αναφέροντας όνομα σκύλου φυλή, ιδιοκτήτη, κυναγωγό, κατηγορία συμμετοχής, αριθμό βιβλιάριου εργασίας (εκδίδεται από τον ΚΟΕ) και αριθμό microchip

Τόπος Αγώνων: Φωκίδα Όρος Γκιώνα
Κριτές: Αθανάσιος Παπαγεωργίου, Νίκος Φωτακόπουλος
Διαμονή: Ξενώνας: Κατερίνα Άνω Παύλιανη Τηλ. 2231083009 Κιν.6977829162 http://www.hotelkaterina.gr
Δηλώσεις Συμμετοχής: kfokidos@gmail.com
Πληροφορίες: τηλ 6936.694640

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων