Απ-άνθρωποι δηλητηρίασαν σε μια νύχτα τρία κυνηγόσκυλα

0

Δεν είχαν ίχνος ανθρωπιάς και ευαισθησίας άγνωστος-οι οι οποίοι εισήλθαν το βράδυ της Δευτέρας σε οικία κυνηγού στην Παναγίτσα Τρικάλων, σκόρπισαν κρέας εμποτισμένο με δηλητήριο, δηλητηριάζοντας τρία από τα τέσσερα σκυλιά που χρησιμοποιούσε για το κυνήγι

Δεν μπορεί να τη χωρέσει ανθρώπινος νους, την αποτρόπαια ενέργεια αγνώστου-ων στο χωριό της Παναγίτσας. Ενέργεια απαράδεκτη, η οποία καταδικάζεται από το σύνολο των κατοίκων του χωριού, που άκουγαν τα όσα συνέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στην οικία ενός κυνηγού.

Άγνωστος-οι κατά μαρτυρία του κυνηγού χωρίς να γίνουν αντιληπτός-οι εισήλθαν στον αύλειο χώρο της οικείας του, σκορπώντας κρέας εμποτισμένο με δηλητήριο, στα σημεία που φιλοξενούνταν τέσσερα κυνηγητικά σκυλιά. Τρία από τα τέσσερα σκυλιά που κατανάλωσαν τον κιμά κρέατος που είχε εμποτιστεί με δηλητήριο, έσβησαν, καθώς επίσης και οικόσιτα που βρισκόταν στην αυλή. Το πρωί της Τρίτης ο κυνηγός, δεν μπορούσε να πιστέψει το έγκλημα που είχε διαπραχτεί στην οικία του. Τα σκυλιά του, το γηραιότερο που βρισκόταν στη δύση της κυνηγετικής του πορείας και δυο ακόμη μικρότερα βρισκόταν νεκρά, ενώ δίπλα τους νεκρά υπήρξαν και οικόσιτα.

Η απόγνωση του ιδίου και της οικογένειάς του μεγάλη καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως κάποιοι απάνθρωποι προχώρησαν χωρίς λόγο και αφορμή σε μια τόσο αποτρόπαια πράξη. Σε μια πράξη που θα μπορούσε να κρύβει και μεγαλύτερους κινδύνους.

Ο κυνηγός κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη-ων.

 krinitrikalon.gr/ 

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων